Maler & Fasadeservice Singh

5.0

5.0

1 Omtale
Dette kan Bygg og Vedlikehold hjelpe deg med. Vårt mål er alltid å levere godt håndverk til avtalt tid og pris kvalite.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Maler & Fasadeservice Singh hjelpe deg med
Dette kan Bygg og Vedlikehold hjelpe deg med. Vårt mål er alltid å levere godt håndverk
til avtalt tid og pris kvalitet. Bygg og Vedlikehold leverer kvalitet i alle ledd. Vi prioriterer kvalitet i alle ledd av byggeprosessen. Enten vi bygger en terrasse, rehabiliterer leilighet eller setter opp et nytt hus eller hytte skal vi levere kvalitetshåndverk som varer.

Med over ti års snekkererfaring fra både bedrift- og privatmarkedet over hele Norge har vi god erfaring og kan hjelpe deg med små og store snekkeroppdrag.vi har alltid hatt kvalitet i fokus og det har resultert i fornøyde kunder. Vi utfører alt av tradisjonelt malerarbeid. Bestill befaring i dag! Trappearbeid. Rehabilitering. Gulvarbeid. Malerarbeid. Vi har lang erfaring fra bygg, rehabilitering og serviceoppdrag.

Ta kontakt for hjelp med små og store prosjekter! Malerfirma med lang og bred erfaring. Vi tilbyr profesjonelt arbeid til en god pris. Ta kontakt for pristilbud! Lang erfaring. Fagfolk i alle ledd. Tjenester: Snekker, Totalrenovering, Murarbeid, Tilbygg, Maler, Rehabilitering, Takarbeid.

Alle jobber ledes av en malermester som er din garanti for god kvalitet. Ta kontakt i dag! Vi er opptatt av et godt grunnarbeid og bruker markedets beste produkter.