Malermesteren Østlandet AS

4.9 (3 Omtaler)
Omtaler (3 Omtaler)

Gulvbelegg

-

Maling av tak

Maling av taket ble litt forsinket grunnet 14 dager med regn, men når først solen kom ble taket malt. Vi er meget fornøyd med jobben som er gjort!
-

Slipe ca 60 Kvm parkett stuegulv

Imøtekommende og serviceinnstilt
Møtte og gjennomførte arbeidet til avtalt tid

Arbeidet ble gjennomført raskt og tilpasset vår aktivitet.
Meget godt kvalitetsarbeid
-
Om oss
MALERMESTEREN ØSTLANDET AS

Om oss
Malermesteren Østlandet har mer enn 20 års erfaring som maler og byggtapetserer. Vi utfører gulvsliping og behandling, våtrom med gulvbelegg og membran under fliser, malerarbeid, med mer.

Undertegnede har hatt svennebrev siden 1997, og mesterbrev siden 2007. Vi satser derfor på å være din Malermester.

Vi har faglig kompetanse innen alle deler av malerfaget. Vi utfører arbeid både på nybygg og ved rehabilitering. Våre arbeidsledere har spesialisert seg innen ulike fagområder og arbeidslagene settes sammen etter hvilken kompetanse som etterspørres i det enkelte tilfelle.

Vi har stor tro på god kommunikasjon mellom kunde og oss igjennom hele prosjektet! Vi er fleksible på alle jobber innen overflateteknikk, og kan bistå fra A til Å. Vi har en solid fagkompetanse og har rask responstid og utførsel uten at det går på bekostning av kvaliteten.

Vår fleksibilitet og lange erfaring har gjort oss kapable til å ta på oss de mest utfordrende oppdrag. Vi har etablert et tett samarbeid med andre aktører i markedet som for eksempel murere, tømrere og rørleggere som igjen gir oss mulighet til å påta oss tilleggsarbeider uten at du som kunde skal måtte forholde deg til flere aktører.

Dersom du velger oss skal vi gjøre vårt ytterste for at du får det du forventer og at vi har leverer et produkt og en tjeneste som du blir fornøyd med.