Marijus Buzinskas Nolt

5.0 (3 Omtaler)
Omtaler (3 Omtaler)

Slipe, beise og lakkere 110 kvm. gulv

Marijus Buzinkas Nolt har vist seg å være et godt valg for å gjøre diverse arbeider på hytta vår. Maling ble utført både inn- og utvendig, og ble utført med nøyaktighet. Spesielt bra at maskeringen på vanskelige steder ble godt utført.

Bygging av terrasse ble utført profesjonelt, med god betong-fundamentering i skrånende terreng. Den kommer til å stå lenge.

Marijus hadde problemer med et par av sine ansatte ved en anledning, men kom da selv og ordnet opp. Han er ærlig og til å stole på.
-

Bytte vinduer og kledning på yttervegg

Marijus Nolt har tidligere utført arbeid for meg på en annen eiendom. Han leverer varene som lovet, og er kreativ når det gjelder å finne løsninger på praktiske problemer.
-
Tusen Takk TERJEI
Onsdag 24. Januar 2018 - Marijus Buzinskas Nolt
Jobb ble gjort veldig bra.
Marijus og hans team var veldig profesjonelle og erfarne arbeidere.
Jeg anbefaler dette selskapet for alle.
-
Tusen takk MAZAR
Torsdag 25. Januar 2018 - Marijus Buzinskas Nolt
Om oss
Vi er et bygningsfirma som tilbyr de fleste tjenester innenfor bygg- og anlegg.

Vårt mål er at våre kunder skal oppleve valuta for pengene, gjennom å tilby kvalitetsmessige og prisgunstige
Nolt Bygg er et byggefirma som utfører ulike oppgaver. Vi bestreber oss på å tilfredsstille våre kunders behov gjennom dyktig utført arbeid til riktig pris.Vi utfører arbeid innen:· Taktekking, snekkerarbeid, maling, flislegging, terrasser, fasader, asfaltering, granitt, stein og mur.


Rehabilitering av gamle bygninger er også en type oppgave vi utfører.


Vi er i dag 6 ansatte, og mange av dem har vært i bransjen i over 10 år. Selv om vi har erfarne fagfolk, ser vi verdien av å rekruttere og utvikle unge dyktige medarbeidere som vil kunne bli fremtidige fagpersoner.


Vår idé er å bygge en sterk og stabil bedrift. Filosofien vår bygger på et godt forhold til våre kunder gjennom de oppdrag vi utfører til riktig pris og til rett tid. Vårt omdømme er vårt varemerke. Vi gir også garanti på våre oppdrag.


Ta gjerne kontakt med oss, du vil ikke angre!


Basert på prosessfilosofi, tilbyr vi våre kunder effektivitet, kvalitet og sikkerhet, til fornuftige priser.

Gjennom utførte oppdrag, til rett tid og riktig pris, ønsker vi å bygge et godt og tillitsfullt forhold til våre kunder, som en pålitelig leverandør og samarbeidspartner.

Vårt omdømme er vårt varemerke og garantien for vårt arbeid.