Meglerhuset Eiendom AS

5.0

5.0

1 Omtale
Meglerhuset Eiendom AS er et eiendomsmeglerforetak som har sin lokalitet i Hillevåg, Stavanger. Vi er hverken kjede el.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Meglerhuset Eiendom AS hjelpe deg med
Meglerhuset Eiendom AS er et eiendomsmeglerforetak som har sin lokalitet i Hillevåg, Stavanger.

Vi er hverken kjede eller bankeid - Derimot er vi erfarne eiendomsmeglere med bakgrunn fra bankeide eiendomsmeglerforetak som nå ønsker å gi det lille ekstra ved ditt boligsalg.

Vi mennesker er ganske så forskjellige og følgelig har vi ulike ønsker og behov i de forskjellige livsfasene vi til enhver tid befinner oss i.

Noen selger sin bolig fordi de er i en livsfase der de gjerne ønsker noe mindre, andre fordi de er i en situasjon der de trenger større plass. Noen selger fordi deres livssituasjon ikke gjør det mulig for dem å bli sittende med boligen mens andre selger på grunn av dødsfall. For noen er det en glede og lettelse å få solgt, for andre er dette trist og tungt.

Uansett årsak vil Meglerhuset Eiendom ivareta kunden og deres behov med respekt og ydmykhet.

En kunde er den mest betydningsfulle person i dette firma, enten han kommer på personlig besøk, skriver til oss eller henvender seg på telefon. En kunde er ikke avhengig av oss. Vi er avhengig av ham. En kunde forstyrrer oss ikke i vårt arbeid. Han er grunnen til at vi arbeider her. Vi gjør ham ikke en tjeneste ved å betjene ham. Det er han som gjør oss en tjeneste ved å komme til oss med sine ønsker og behov.

Inviter oss gjerne hjem til deg for en boligprat.