Minas Mur og Stein Mina Gkezo

4.1 (11 Omtaler)
Omtaler (11 Omtaler)

Drenering/steinlegger

Kjempebra firma. God kommunikasjon og godt utført arbeid. Pris i henhold til avtale og på et sympatisk nivå. Jeg anbefaler virkelig dette firmæt.
-
Tusen Takk! Vi vil være nær deres igjen for utføre en ny oppdrag med samme høy kvalitet og effektiv .
Søndag 01. Mars 2020 - Minas Mur og Stein Mina Gkezo

Sluttføre en jobb i kantstein

Første jobben gjorde han til en grei pris, hadde en lite tilleggs oppdrag det han plutselig gikk opp til helt forferdelig dyr pris. Så ikke en jeg ville brukt igjen.
-
Jeg utført en små jobb til enkelforetak i fjor.Han har ikke betalt meg for jobben som jeg utført. Han drift egen enkeltforetak og han søk noen bedrift som skal gjore jobbe uten betalingsmåte. Veldig useriøs og jeg klage den bedrift . Mina Gkezo
Fredag 07. Februar 2020 - Minas Mur og Stein Mina Gkezo

Gård ca. 200 kvm

Jeg er fornøyd med jobben.
-
Tusen Takk ! Vi vil være nær deres for alt som du trenger med rask tjenester og høy kvalitet . Mina Gkezo
Fredag 07. Februar 2020 - Minas Mur og Stein Mina Gkezo

Drenering av hus

Kom forsinket til befaring,den 25 mai 2019! fikk et tilbud som var akseptabelt ,godtok prisen og skulle starte jobben innen 2 uker!
Etter to uker skulle de ha ferie og kunne ikke komme før september ,og det var greit å vente for vår del da det ikke var veldig hastverk!
I starten av september sendte e-post men fikk ikke noe svar
Etter flere forsøk så svarte de på mobilen
Da hadde dem ikke nok folk til å utføre jobben men kunne i stedet leie inn noen andre for å gjøre jobben og da vil det koste mer enn det vi fikk tilbud.
Det sa de etter 3 mnd ventetid
Veldig useriøs og anbefales ikke på det sterkeste.
-
Jeg gikk for befaring til han akkurat som vi ble avtalt . Etter oppmåling på stedet kom jeg med et tilbud. Han sier at jeg har ikke dette budsjettet for drenering og må forvente med saken. Jeg fikk en beskjed fra han i fjor sommer som han ønsker drenering . Jeg svarte raskt .Jeg forklarte han vi driver flere oppdrag i sommer og er umulig å tilby dette oppdrag og jeg sagt ta kontakt kanskje vi er ledig i september. Etter en telefonsamtale med ham i september jeg forklarte han det var umulig tilby å utføre dette oppdrag grunnen vi er opptatt med oppdraget som driver og må avslutte disse jobb som har avtalt med kunder . Derfor så jeg tror at dette var hans valgt da han håper forvente 3 mnd fordi han fikk en god pris fra oss. Dette en feil praksis og jeg klage på det. Veldig useriøs.
Fredag 07. Februar 2020 - Minas Mur og Stein Mina Gkezo

Retting og omlegging av belegningsstein

Trivelige og flinke folk som kom når de sa og gjorde en fin jobb.
-
Tusen Takk ! Vi vil være nær deres for alt som du trenger med rask tjenester og høy kvalitet. Mina Gkezo
Fredag 07. Februar 2020 - Minas Mur og Stein Mina Gkezo

Bygge ca 55 kvm. støttemur med forskallingsblokk

Stor jobb, alt i alt fornøyd. Erfarne og flinke folk.
-
Tusen Takk ! Vi vil være nær deres for alt som du trenger med rask tjenester og høy kvalitet. Mina Gjezo
Fredag 07. Februar 2020 - Minas Mur og Stein Mina Gkezo

Ny utvendig murtrapp

Slurvearbeid som de selv var veldig fornøyd med. Mas om umiddelbar betaling og trusler når jeg klagde på jobben. Anbefales ikke. Synd det er slike leverandører på anbudstorget.
-
Jeg gjørt dette oppdrag med normer standarder som vi ble enig og spesifisert i kontrakt . Jeg har alle bildere fra jobben som utført og disse er tilgjengeligere for alle som ønsket. Han har andre avtalen som ble enig og det spesifisert i kontrakt og ønsket han legge en ny material [skifer] som det var gratis . Selvføgelig jeg forklaret til han det var ny materialer forkjelling fra avtalen som vi ble enig og må betale ekstra for det . Han nekttet betale meg for jobben som jeg utført .Jeg spurte om grunnen han hvorfore vil ikke betalingsmåte som vi har avtalt og beskrevet i kontrakt ? Alle dokumentasjone og bildere er nettopp og er tilgjengeligere for noen som ønsket . Så synd det er slike kunde som tror de vil andre avtalen som ble enig og avhengig av alternativet uten kostnad ,å være gratis jobb! Veldig useriøs. Jeg klage på det.
Fredag 07. Februar 2020 - Minas Mur og Stein Mina Gkezo

Støttemur

Støttemuren ble helt perfekt. Dette var en krevende jobb, med vanskelig beliggenhet og forhold. Minas Mur og Stein tok utfordringen på strak arm.

Firmaet kom raskt på befaring og ga pristilbud samme kveld. Kvalitetsmessig utført arbeid etter avtale, kort tid etter. Hyggelige folk som vet hva de holder på med, samtidig som alt er ryddig og ordentlig med kontrakt og fakturering. Ingen tvil om at jeg vil benytte Minas Mur ved en annen anledning.
-
Tusen Takk ! Mina Gkezo
Fredag 07. Februar 2020 - Minas Mur og Stein Mina Gkezo

Belegningsstein ved inngangsparti, ca 40 m2

Meget dyktig, pålitelig og hyggelig. Kom raskt på befaring, raskt og oversiktlig tilbud og rask igangsetting. Utførte jobben innenfor avtalt tid og pris og ryddet godt opp etter seg. Arbeidet med å legge belegningssteinen ser ut til å være flott utført.

Ang pris: jeg satte 5-stjerner, men det er ikke fordi Minas var det billigste tilbudet, men virker ryddig i forhold til fakturering, avgifter og lignende.

Jeg anbefaler virkelig dette firmaet.
-
Tusen Takk! Mina Gkezo
Fredag 07. Februar 2020 - Minas Mur og Stein Mina Gkezo

Drenere og isolere utebod

Veldig fornøyd
-
Tusen Takk ! Mina Gkezo
Fredag 07. Februar 2020 - Minas Mur og Stein Mina Gkezo

Drenering, steinlegging

God kvalitet på arbeidet. Vi er veldig fornøyde. Varmt anbefales!
-
Tusen Takk ! Mina Gkezo
Fredag 07. Februar 2020 - Minas Mur og Stein Mina Gkezo
Om oss
Hei!

Leverandør .Minas Mur Og Stein
Kontaktperson. Mina Gkezo Org.nr 915854532
Kontakt tlf. 91299357
E.post.gezosminas@gmail.com

Vi er en anleggsbedrift med lang erfaring og høy fagkunnskap. Vi har flere fornøyde kunder som planlagt utført og vedlikehold private hager ,bygårder og uteanlegg i Oslo-Akershus. Vår prioritet er fornøyd kunder . Sammen med riktig maskiner og utstyr har vi det som skal til å bygge og vedlikeholde ditt grøntanlegg. Vårt selskap tilbyr med følgende.

1.Steinlegging
2.Betong
3.Graving
4.Granittmur
5.Skifer
6.Brostein
7.Støttemur
8.Drenering

Ta kontakt for en befaring.

Med Vennlig hilsen
Mina Gkezo