Minas Mur og Stein Mina Gkezo

4.2 (9 Omtaler)
Omtaler (9 Omtaler)

Gård ca. 200 kvm

Jeg er fornøyd med jobben.
-

Drenering av hus

Kom forsinket til befaring,den 25 mai 2019! fikk et tilbud som var akseptabelt ,godtok prisen og skulle starte jobben innen 2 uker!
Etter to uke skulle de ha ferie og kunne ikke komme før september ,og det var greit å vente for vår del da det ikke var veldig hastverk!
I starten av september sendte e-post men fikk ikke noe svar
Etter flere forsøk så svarte de på mobilen
Da hadde dem ikke nok folk til å utføre jobben men kunne i stedet leie inn noen andre for å gjøre jobben og da vil det koste mer enn det vi fikk tilbud.
Det sa de etter 3 mnd ventetid
Veldig useriøs og anbefales ikke på det sterkeste.
-

Retting og omlegging av belegningsstein

Trivelige og flinke folk som kom når de sa og gjorde en fin jobb.
-

Bygge ca 55 kvm. støttemur med forskallingsblokk

Stor jobb, alt i alt fornøyd. Erfarne og flinke folk.
-

Ny utvendig murtrapp

Slurvearbeid som de selv var veldig fornøyd med. Mas om umiddelbar betaling og trusler når jeg klagde på jobben. Anbefales ikke. Synd det er slike leverandører på anbudstorget.
-

Støttemur

Støttemuren ble helt perfekt. Dette var en krevende jobb, med vanskelig beliggenhet og forhold. Minas Mur og Stein tok utfordringen på strak arm.

Firmaet kom raskt på befaring og ga pristilbud samme kveld. Kvalitetsmessig utført arbeid etter avtale, kort tid etter. Hyggelige folk som vet hva de holder på med, samtidig som alt er ryddig og ordentlig med kontrakt og fakturering. Ingen tvil om at jeg vil benytte Minas Mur ved en annen anledning.
-

Belegningsstein ved inngangsparti, ca 40 m2

Meget dyktig, pålitelig og hyggelig. Kom raskt på befaring, raskt og oversiktlig tilbud og rask igangsetting. Utførte jobben innenfor avtalt tid og pris og ryddet godt opp etter seg. Arbeidet med å legge belegningssteinen ser ut til å være flott utført.

Ang pris: jeg satte 5-stjerner, men det er ikke fordi Minas var det billigste tilbudet, men virker ryddig i forhold til fakturering, avgifter og lignende.

Jeg anbefaler virkelig dette firmaet.
-

Drenere og isolere utebod

Veldig fornøyd
-

Drenering, steinlegging

God kvalitet på arbeidet. Vi er veldig fornøyde. Varmt anbefales!
-
Om oss
Hei!

Leverandør .Minas Mur Og Stein
Kontaktperson. Mina Gkezo Org.nr 915854532
Kontakt tlf. 91299357
E.post.gezosminas@gmail.com

Vi er en anleggsbedrift med lang erfaring og høy fagkunnskap. Vi har flere fornøyde kunder som planlagt utført og vedlikehold private hager ,bygårder og uteanlegg i Oslo-Akershus. Vår prioritet er fornøyd kunder . Sammen med riktig maskiner og utstyr har vi det som skal til å bygge og vedlikeholde ditt grøntanlegg. Vårt selskap tilbyr med følgende.

1.Steinlegging
2.Betong
3.Graving
4.Granittmur
5.Skifer
6.Brostein
7.Støttemur
8.Drenering

Ta kontakt for en befaring.

Med Vennlig hilsen
Mina Gkezo