MJ Entreprenør AS

4.8 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)
Vi brukte MJ Entreprenør AS til oppføring av et lite tilbygg samt et baderom. Vi er veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet og kan trygt anbefale dem til andre.
-

Fjerning av tapetrester og maling av 3 stk soverom

Veldig god kundeservice, og raskt utført arbeid til en hyggelig pris. Ryddig avtale mottatt uten å måtte etterlyse dette. Henvendelser ble besvart umiddelbart. Noen småting vi påpekte under sluttbefaringen ble rettet opp i med en gang. To dagers forsinkelse i forhold til avtalt tid ble trukket fra uten at vi måtte be om dette. Alt i alt veldig fornøyd.
-

Helsparkling av vegg

Jakubczyk Oppussing - utførte en grundig jobb, raskt og ryddig til en god pris. Vi er svært fornøyde.
-

Helsparkling og maling av to vegger

To arbeidere kom på kort varsel på en rask og gratis befaring. De ga oss en svært god pris, ca. halvparten av prisen flere andre kunne tilby. De kunne starte med en gang og var svært fleksible på arbeidstid og jobbet både kveld og helg, noe som passet oss godt da vi var bortreist. Resultatet ble veldig bra og vi er kjempefornøyde med både service og kvalitet. Kan virkelig anbefales videre.
-
Om oss
MJ Entreprenør AS

Spesialisert i kjøkken- og bad oppgradering (iht. våtromsnormen). Tilbyr tjenester innen oppussing: tilbygg, nybygg og rehabilitering av bygg og eiendom. Maling, sparkling, flislegging, gulvlegging, andre byggetjenester. Bruker HMS/KS-SYSTEM.

Vi i MJ Entreprenør AS har over 10 års erfaring fra bransjen og spesialiserer seg i kjøkken- og bad oppgradering. Dessuten tilbyr vi ulike tjenester innen oppussing og totalrehabilitering av bygg og eiendom. Vi utfører arbeid innen tilbygg, nybygg, maling, sparkling, flislegging, gulvelegging, tapetsering med mer.

For å gi deg den beste kundeopplevelsen samarbeider vi med sertifiserte elektrikere og rørleggere. Vi foretrekker å komme på gratis befaring i forkant av jobben slik at vi kan gi et mest mulig nøyaktig pristilbud.

For mer informasjon, se gjerne vår nettside entrmj.vpweb.no, Facebook side fb.com/mjentr, Instagram https://www.instagram.com/entrmj/ og Mittanbud side https://mittanbud.no/profile/897520 med referanser.

Hvis du har noen spørsmål til oss kan du gjerne ta kontakt på tlf. 48 66 99 54 (engelsk)/40 58 37 82(norsk) eller sende en e-post til entrmj@gmail.com

Vi ser frem til å høre fra deg!

Med vennlig hilsen
Marcin
Daglig leder
MJ Entreprenør AS

Omtaler som er lagt før 18.01.18 er registrert på firma Jakubczyk Oppussing org.nr. 914946581 som er eierens tidligere firma.