Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
MK Gulvsliping AS

MK Gulvsliping AS

5.0
2 omtaler
  • MVA
Omtaler
  • Pris
    5.0
  • Kvalitet
    5.0
  • Service
    5.0
Om MK Gulvsliping AS

MK GULVSLIPING AS er et team av de beste gulvspesialistene med BONA CRAFTSMAN -sertifikatet, som kan tilby deg innovative løsninger på for eksempel sliping av gulv samt lakkering eller oljing. Ved å bruke velprøvde metoder og materialer av høyeste kvalitet gir vi hver etasje et nytt liv.

Vi har drevet på gulvmarkedet i mange år, så vi vet godt hvordan vi skal behandle parkett eller tregulv. Vi henvender oss til alle kunder individuelt å tilpasser oss deres behov.
Takket være valg av passende utstyr utfører vi sliping ikke bare billig, men også ekstremt raskt. Vi verdsetter gode omtaler blant våre kunder, derfor gjør vi vårt ytterste for å overholde deres krav.
Hvis gulvet ditt allerede er utslitt, og du ønsker å gi det et nytt liv, kan du kontakte oss - vi tilbyr profesjonell service og svarer på alle spørsmål du måtte ha. Vi tilbyr ekstremt lav pris på vår sliping kombinert med en høy kvalitet på utført jobb.