Moss Blikkenslagerverksted AS

0

Ingen Omtaler
Moss Blikkenslagerverkted AS er et blikkenslagerfirma som holder til på Jeløy i Moss. Vi har eget velutstyrt blikkensl.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Moss Blikkenslagerverksted AS hjelpe deg med
Moss Blikkenslagerverkted AS er et blikkenslagerfirma som holder til på Jeløy i Moss.

Vi har eget velutstyrt blikkenslagerverksted som produserer alle typer beslagsløsninger etter ønsker og mål. Vår erfaring gir garanti for godt
utseende og sikkerhet mot lekkasjer.

Vårt fokus er fagkompetanse og kvalitetsprodukter, samt HMS, sikkerhet og bærekraftige løsninger er Moss Blikkenslagerverkted AS sine fokusområder. Vi ønsker å yte god service og levere gode produkter til våre kunder.

Vi er stolte av faget vårt og opptatt av å videreføre de gode håndverkstradisjonene. Samtidig som vi ikke er redde for å ta i bruk nye moderne metoder der det gir best resultat.

Moss Blikkenslagerverkted AS ønsker å bli forbundet med kvalitet. Dette innebærer solid fagkunnskap og at materialene vi bruker holder god kvalitet. Vi er opptatt av perfeksjonisme ned til detalj nivå og leverer alltid et arbeid som er en blikkenslager verdig. Våre blikkenslagere er både presise og nøyaktige i arbeidet, og vi har god byggeteknisk kunnskap.