Mr.Snekker Zapala

4.8 (11 Omtaler)
Omtaler (11 Omtaler)

Sette opp vegg

Veldig fornøyde.
-

LEgging av gulv

Rafael fjernet og la ny parkett samt satt opp nye lister på en gang og 3 soverom for oss, totalt 40 m2. Kvaliteten på arbeidet hans er svært bra og vi fikk et meget pent og profesjonelt resultat. Rafael kom til avtalt tid og all kommunikasjon ble gjort direkte med han på norsk. Arbeidet ble gjort raskt og svært effektivt. Basert på timeprisen vi fikk da fastprisen ble delt på antall arbeidstimer han var her, er de nok absolutt ikke blant de billigste, men absolutt verdt det på grunn av den høye kvaliteten på arbeidet. Vi ville absolutt valgt Rafael igjen til nye oppdrag :)
-

Bygge utesofa-seksjon til terrasse

Ønsket spesialtilpasset sofaseksjon med daybed-mulighet på terrassen i min loftsleilighet. Tegnet opp og viste meg løsningen på forhånd, og resultatet ble svært bra. Anbefales.
-

Bygge bad, delvis startet. ca. 6 m2

Tipp topp.
-

Demontering/montering av kjøkkeninnredning

Veldig proft og nøyaktig utført jobb, med bruk av tidsmessig utstyr og til OK pris.
-

Flislegging av 3, 5 x 2, 0 meter kjellergulv

Gjennomførte flislegging og noe snekker arbeid. - De kom på avtalt tid og utførte jobben på den tiden de ga i tilbudet. Alt arbeid ble gjennomført på en bra måte og kan anbefale de til denne type arbeid.
-

Legge parkett i stue (15m2) m/ varmekabler

Jeg fikk hjelp til å legge ny parkett i stuen. De gjennomførte en god evaluering av prosjektet i forkant, kommuniserte godt på e-post og telefon samt gjennomførte arbeidet som avtalt med god kvalitet. Håndtverkeren viste fleksibilitet og mye kunnskap innen sitt fagfelt. Jeg ville brukt disse igjen om jeg trenger flere utbedringer i hjemmet. Prisen er ikke den laveste, men den er rettferdig.
-

Flytte vegg og mindre ting

Veldig bra og nøyaktig utført håndverk. Jeg fikk gode råd underveis til løsninger som både ble praktiske og fine. Lett å komme i kontakt med, god kommunikasjon, god oppfølging. Alt ble utført på avtalt tid. Jeg ringer direkte dit igjen neste gang jeg trenger snekker.
-
Det ble oppført to tretrapper til utvendig garasjeplass i trykkimpregnert plank med tilhørende gelender. Det ble brukt utelukkende skruer. Dyktige håndverkere, raske og med sans for kvalitet. Svært imøtekommende med forslag til gode tekniske løsninger. Begge snekkere var polske, men uten språkprobemer. Et stabilt sluttresultat i meget god kvalitet. Trappene ble besiktiget av omkringliggende beboere, og gitt meget god tilbakemelding. Disse kan jeg trygt anbefale, dersom du er på jakt etter et godt sluttresultat, og har sansen for kvalitet.
-

Maler og litt parkett i stua

Bra pris, god kvalitet,veldig flink,kan jobben sin,anbefale,takk for bra jobb :)
-

Demontere gamle kjøkken og monteres ny

Kjempe flink og rask mann.
Ingen problemer, veldig bra pris og bare hyggelig å samarbeide med sånne mennesker.
-
Om oss
Vi utfører alt av rehabilitering og oppussing til en god pris.

Arbeidet blir sluttført til avtalt tid.

Jeg har selv fagbrev som snekker.
Referanser oppgis på forespørsel.


Ta kontakt for gratis befaring og en hyggelig fagprat.