Multiteam Oppussing AS

4.7

4.7

12 Omtaler
Multiteam Oppussing AS består av dyktige medarbeidere med lang erfaring innen oppussing og oppgradering av boliger. Med .. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Multiteam Oppussing AS hjelpe deg med
Multiteam Oppussing AS består av dyktige medarbeidere med lang erfaring innen oppussing og oppgradering av boliger. Med over 25 års erfaring innen bygg og håndverk tilbyr vi garanti for arbeid som blir utført så du kan føle deg trygg.

Tjenester som tilbys strekker seg også til drenering, flytting og trefelling.

Vi er et lite team som utfører alt innen oppussing og utbygging. Vi foretar maling både ute- og innendørs, skifter gamle vinduer, dører og kledninger på fasade. Vi kan også sette opp stillas for deg så du kan male selv. Vi fornyer bad og toalett og kan bygge ut huset ditt. Trenger du oppgradering av hagen kan vi legge steiner og heller, fjerne uønskede trær, busker og sette opp nye. Videre har vi erfaring med å utføre/legge drenering som holder i lang tid. Vi river ned din gamle garasje og setter opp ny om du skulle ønske det. Vi har også mulighet til å grave opp og fjerne din gamle oljetank fra hagen din . Ta kontakt for en prat, vi stiller opp med befaring og til og med ideer.