Murer Ekspert AS

4.7 (18 Omtaler)
Omtaler (18 Omtaler)

Mure detaljer i vegg og gulv

Kjempefint utført arbeid.
-
Jobben ble gjort til avtalt tid og med godt resultat.
-
Rami fra Murer Ekspert er veldig flink. Han svarer på alle spørsmål, gjør ikke bare det som er enklest for ham men passer på at resultat blir bra. Han er også løsning orientert.
Jobben var gjennomført uten problemer med veldig god kvalitet.
-

Montere vedovn

Rami er en hyggelig kar som kom til avtalt tid. Det ble noe høyere pris enn først avtalt pga uforutsett arbeid. Fulgte godt opp og jeg er fornøyd med resultatet.
-

Ca 30m2 steinflis på vegg

Rami kom raskt, gikk fint å kommunisere med, møtte opp til avtalte tider, jobbet effektivt, ryddet på slutten av hver arbeidsdag, flisla pent med vanskelige skiferfliser og vasket da de var ferdige. Anbefales!
-

Feieluke

Meget fornøyd med jobben kan anbefales
-

Pussing av murvegg

Oppdraget ble fullført til avtalt tid og pris, med forventet kvalitet, både på reparasjon av murvegg og skifte av utvendige fliser. God kommunikasjon med ansvarlige underveis. Firmaet kan anbefales.
-

Balkong

Vi fikk flislagt balkong og er veldig fornøyd med resultatet. Rami kom på befaring bare 2 dager etter at vi hadde lagt ut oppdraget. Utførte jobben i løpet av 2, 5 dager. Regn gjorde at de måtte vente en dag. Kjempefornøyd og anbefaler virkelig Murer Ekspert AS.
-

Skifte fuger på bad

Godt utført arbeid til en rimelig pris. God service!
-

Tilkoble peisovn til pipeløp

Kunne komme på befaring bare etter noen dager og gjorde seg ferdig med jobben samme dag. Tommel opp!
-

Sliping og lakking

Murer og flislegger med over 20 års erfaring fra Hellas. Avtalte møte for å se på jobben. - Kom til avtalt tid. Han ga et godt førsteinntrykk og jeg forsto ganske raskt at han var flink fagmann og ikke minst pålitelig. Vi ble enige om pris, og han leverte raskt og effektivt. - Et veldig bra resultat. Jeg er stor fornøyd!
-

Bytte 12-16 fliser på bad

Godt utført arbeid. Kom i god tid og raskt utført til avtalt pris
-

Flislegging over kjøkkenbenk

Veldig fornøyd. Pent utført, og han var veldig hyggelig.
-

Bytte ut villavent (avtrekksvifte for sentralavsug)

Utmerket jobb - og veldig serviceminded!
-

Reparere mursprekker utvendig hus - og male en vegg

Super bra kar, og raske og effektive.
-

Peismontør

Kom til avtalt tid, løste oppdraget plettfritt. Ryddig og fint etter jobben
-

Flislegge kjøkkenvegg i asker

Godt jobba. Punktlig. hyggelig og flink.
-

Murer en vegg i kjellern

Muring av en vegg i kjellerstua ble rask utført og i topp kvalitet. De komm til avtalt tidsrom og hadde alt forbered dagen før. Jeg er meget fornøyd og skal anbefale dem videre. 5 stars !!!
-
Om oss- Bad og våtrom


Flislegging av bad, gang, terrasse, skifer, naturstein….vi kan hjelpe deg med alt. Badet er det mest personlige rom i ditt bolig. Vi kan hjelpe dere med alt fra inspirasjon, valg av fliser samt funksjonell innredning.
Et bad levert av vårt firma følger retningslinjer og krav slik at vi unngår uheldige overraskelser i fremtiden.
Vi gleder oss til å høre om ditt prosjekt.
- Teglsteins- og blokkmuring


Fasade oppført i tegl kan holde i mange hundre år. Et fuktigere klima betyr økt belastning på alle byggematerialer. Det betyr fremover må benyttes langt flere ressurser på vedlikehold enn hittil. Når det gjelder vedlikehold er tegl et av de minst krevende byggematerialene på markedet. Tegl er et uorganisk materiale som ikke gir næring til muggsopp.
Leca blokkene gir veldig godt innemiljø og bra konstruksjon over og under bakkennicå.
Lettklinkerblokk brukes for å bygge ulike konstruksjoner, for eksempel inner- og yttervegger over eller under bakkenivå, murer, garasje, landbruksbygninger, griller, osv.
Det er flere fordeler med dette produktet. Den er ikke allergifremkallende, god isolasjon, sten brenner ikke så den er god brannbeskyttelse.
Vårt firma har lang erfaring med oppføring av vegger bygget med teglstein.
- Piperehabilitering


Det er flere godkjente metoder for å utføre innvendig rehabilitering av skorstein. Glidestøping, stålrør og keramiske rør. Vi vet at det er ulike behov og ulike metoder og ønsker derfor å tilpasse metode til aktuelt prosjekt. Jeg som prosjektleder har hatt ansvar for de største piperehabiliteringsprosjektene i Oslo området.
- Skifer - og naturstein


Flislegging av bad, gang, terrasse, skifer, naturstein….vi kan hjelpe deg med alt. Badet er det mest personlige rom i ditt bolig. Vi kan hjelpe dere med alt fra inspirasjon, valg av fliser samt funksjonell innredning.
Et bad levert av vårt firma følger retningslinjer og krav slik at vi unngår uheldige overraskelser i fremtiden.
Vi gleder oss til å høre om ditt prosjekt.
Muring og montering av peis og andre ildsteder
På vår hjemmeside/galleri kan dere se en del av peisene vi har murt i Oslo området.
Vi har lang erfaring og våre murere har bygget mange ildsteder i Oslo området.
Kontakt oss, så kan vi vise deg mulighetene for din peis.
- Fasaderehabilitering


Som murmester i Oslo har jeg lang erfaring og gode referanser på fasaderehabilitering. Det er mange som velger den enkle løsningen med et strøk maling vil fasaden se bra ut en stund. Det som skjer senere er at situasjonen forverrer seg, fasaden får et mer alvorlig problem, og til sist blir det ganske store kostnader å få den i god stand.
Det Norske klima kan være hardt mot din bygning. Fasaderenovering betyr å få en gammel og slitt bygning til å fremstå som nytt. Våre murers arbeid styrker veggens motstandsevne. Samtidig har vi forståelse at vi må bevare bygningens arkitektur og estetikk.
Kontakt oss og vi kommer gjerne til en gratis befaring. Vi hjelper dere med gode råd og løsninger.Omtaler som er lagt inn før 09.10.17 er registrert på firmaet Murer og Flislegger Rami Luku org.nr. 917942463