Mw Elektro As

0 (Ingen Omtaler)
Omtaler (Ingen Omtaler)
Om oss
MW Elektro er ung, men raskt voksende selskap. Vi holder til de høyeste standarder for håndverk, og sikrer sikre og effektive elektriske løsninger.

Våre teknikere er fullt lisensiert og forsikret. De tar regelmessige videreutdanningskurs for å holde seg oppdatert om de nyeste praksisene i Norge. Vårt første prioritet er å ha lykkelige kunder. Det er derfor fra begynnelsen til slutten du har Project Manager-støtte som vil holde kontakten hele tiden.
Våre vennlige teknikere vil jobbe for deg og med deg hele tiden for å få de resultatene du vil ha.

Sist men ikke minst. Vi tar sikte på å gjøre tjenestene tilgjengelige for alle. Vi leverer det høyeste kvalitetstekniske arbeidet, men til priser for å konkurrere med enhver annen tjeneste i Oslo-området. Husk om du vil være trygg med strømmen din, det eneste valget er oss. Vi ser oss som partnere i hvert prosjekt, fullt forpliktet til suksess. Vi er stolte av arbeidet vi gjør, og vi gleder oss til å se deg fornøyd med resultatene.

Våre intallatører har DSB

Bolig – Nye installasjoner, Gamle installasjonsendringer!


Husk! Elektrisitet er en del av det som gjør huset ditt til et hjem. Du kan sjelden ha elektriske problemer i huset ditt, men når du gjør det, er det viktig å få hjelp fra noen som virkelig vet hva de gjør. Elektrisk reparasjon er ikke en DIY-jobb. Først er det farlig! Og for det andre, en mindre enn perfekt reparasjon er bundet til å bryte ned tidligere og kanskje til og med starte en brann.

MW Elektro elektrikere er høyt kvalifisert for alle typer elektriske installasjoner. Du kan stole på at vi får et problem rettet med en gang.

Våre bolig tjenester inkluderer:

-Komplett installasjon for nye boliger, tillegg og flerfamiliehus
-Installasjon av nye elektriske tjenester
-Problemløsning
-Elektriske tjenesteoppgraderinger
-Landskapsbelysning
-Resert belysning
-Bad avtrekksvifter
-Installasjon av ny belysning
-Installering av nye utsalgssteder og brytere
-Arc feilbeskyttelse
-Phone / CATV uttak
-Datamaskin kobling
-Lydsystemer
-Audio og visuell ledning for hjemmeunderholdningssystemer
-Hjemmesikkerhetsalarmsystemer
-Elektriske billadere
-Smart Hjem løsninger

Kommersiell – Nye installasjoner, Gamle installasjonsendringer

Hos oss MW Elektro vet vi bedre enn noen andre hvor viktig elektrisitet er for virksomheten din. Elektriske problemer kan koste deg stort, i tapt tid og uleilighet samt reparasjoner. Derfor garanterer vi kunden det beste elektriske arbeidet. Vi tilbyr et bredt spekter av kommersielle elektriske tjenester, samt rask og pålitelig reparasjonsarbeid.

Våre kommersielle tjenester inkluderer:
-Nytt elektrisk konstruksjon
-Elektrisk remodeling
-Elektrisk feilsøking og reparasjon
-Elektrisk vedlikehold
-Worksite Lightning
-Energisparende lynløsninger
-Data / Telecom ledninger
-Elektriske tjenesteoppgraderinger
-Elektriske bil ladestasjoner

Belysning

MW Elektro kan bidra til å legge til en liten atmosfære, eleganse, raffinement og til og med energieffektivitet til ditt hjem, uteområde eller kommersiell bygning med ekspert belysningstjenester. Vi tilbyr et bredt utvalg av reperasjon og installasjon av elektrisk belysning. Ingen lysjobb er for stor eller for liten til de elektriske fagfolkene på MW Elektro.

Vårt tilbud inkluderer:

-inndørs elektrisk belysning
-Utendørs elektrisk belysning
-Hagebelysning
-Landskapbelysning
-Resertbelysning
-Kjøkkenbelysning
-Badbelysning
-Lav-spenningsenergi Effektiv elektrisk belysning
-Sikkerhetsbelysning
-Under-kabinettbelysning
-Over-kabinettbelysning
-Garderobe belysning
-LED Elektriske innretninger
-Elektriske dimmere
-Erstatning av belysning med nye belysningsarmaturer
-Industrisk belysning
-Smart hjem bekysning systemer
-Og mye mer

Oppvarming

Hos oss MW Elektro forstår vi at når været kjøler seg, har du ikke tid til å bekymre deg om hvorvidt ditt hjem oppvarming skal fungere skikkelig. Det er her MW Elektro kommer inn. Våre spesialister står alltid ved for å gi deg de beste løsningene, utenom hvilket rom du trenger for å varme opp. De vil ta dine forespørsler seriøst og behandle deg og din familie med respekt fra begynnelsen av jobben til slutten. I et av tilfellene hvor du ønsker deg futures-løsninger, kan vi gi deg oppvarming med trådløs tilgang for å kontrollere den.


Vårt tilbud inkluderer:
-Varmefolie
-Varmekabel
-Panelvarmere
-Hettpumper
-Termostat
-Trådløs kontroll

Elektriske kjøretøyladere

Teknologi endrer raskt måten vi samhandler med verden på. Et område hvor du virkelig kan finne ut hvordan tider skifter, er i bilindustrien. Med fremkomsten av elektriske kjøretøyer (EV) ser forbrukerne nye transportmuligheter. År etter år er det flere EV-kjøretøy som kjører gjennom Oslo, og for å holde de unike behovene til våre kunder, tilbyr vi også EV-ladere installasjonstjenester i Oslo.

Vårt tilbud inkluderer:

-EV Ladere alltid fra topp produsenter i forskjellige typer og design
-Nye ledninger for EV lader
-Beskyttere/sikringer for ladere, avhengig av nødvendig strøm

Smart hjem løsninger

Kontrollsystemer for musikk, video, lys, oppvarming og sikkerhet blir brukervennlige, slik at du enkelt kan betjene dem fra en smart telefon, nettbrett, tastatur eller berøringspanel. Med en enkelt knapp trykker du på eller setter lys og nyanser for å skape atmosfære for underholdende i ditt åpne konsept, kjøkken og stue. Fra mobilenheten mens du er hjemme eller borte kan du se overvåkningskameraer, låse opp døren hvis barnet ditt glemmer nøkkelen, eller sett temperaturen. Smart hjemme teknologi legger til bekvemmelighet, komfort og trygghet. Øk energieffektiviteten ved å administrere termostaten, belysningen eller til og med motoriserte vinduer / persienner / marquise. Spar tid og penger med intelligente løsninger som til og med kan telle ditt eget strømforbruk.

Hva kan du kontrollere med Smart Hjem Systemer:

-Hetkontroll
-Lys kontroll
-Motoriserte vinduer / dørlås / port / garasjeporter
-Motoriserte nyanser / marquise
-Overvåknings kamera
-Video døroppføring
-Sprinkler i hagen