N. F Bygg Og Renovering AS

4.9 (9 Omtaler)
Omtaler (9 Omtaler)

Male våningshus på gård

Jeg er veldig fornøyd med jobben.
-

Rengjøring og maling innvendig

Helt topp. Kan anbefales
-

Erfaren snekker/murlegger til renovering

Dette er et firma som tar arbeidet på alvor. Man kan stole på dem og trenger ikke å følge de opp. De skjøtter seg selv. De er alltid på tide og gjør det de har lover og mere til. Kommer med gode forslag og har spar meg for mange kroner med sine kreative løsninger. De er proffe, nøyaktige og hyggelige. De har hatt mange og vanskelige oppgaver hos oss og vi har bare godt å si om deres tilpasningsdyktighet og anbefaler dem på det sterkeste. Prøv dem du vil garantert ikke angre.
-

Gipstak, sparkling og maling

Firmaet er erfarne og tilbydde en konkurransedyktig pris. Arbeidet bestod av å sette inn gipstak samt å sparkle og male vegger. Dette ble pent utført og i henhold til avtalt tid. Jeg fant etter hvert ut at jeg måtte erstatte benkeplaten på kjøkkenet, noe de ordnet uten problemer. Håndverkeren foreslo også å legge fliser over kjøkkenbenken, noe som bidro til en penere leilighet. Jeg anbefaler dem derfor på det varmeste.
-

Legge ca 17m2 flis på kjøkkengulv

Jeg har brukt Topp Bygning Renovering AS på diverse jobber som maling av tak og vegger, flislegging av sementfliser (med impregnering) osv, og er veldig fornøyd med jobben de har gjort. Dyktige folk, som kommer på tiden og gir en bra pris! Anbefales på det sterkeste.
-

Male utvendig på tilbygg

Veldig fornøyd med jobben som ble utført, samt med kommunikasjon før og etter arbeidet. Anbefales på det sterkeste.
-

Maling av brakkerigg

God kommunikasjon per telefon og email på norsk. Arbeidet ble utført på en profesjonell måte iht. inngått avtale. De ble tidligere ferdig en først antatt med malejobben, noe som var meget positivt. Vi kan anbefale Topp Bygning Renovering AS når det gjelder utvendig maling av fasader, med fastpris og komplett utførelse. Dyktige og kjekke folk.
-
Hei.. kjære kunde takk for at du tok kontakt med topp bygning renovering og at vi kunne jobb hos dere takk for veldig snill referanse.
Mandag 31. Juli 2017 - N. F Bygg Og Renovering AS
Kjempe fornøyde med utførelse av maling, snekker vask og opprydding. Raske svar og enkelt og forholde seg til. Anbefales.
-
Hei.. kjære kunde takk at vi kunne sammen arbeide å for at vi vær så godt tatt i mott av dere og veldig snill mot oss. takk for at vi kunne jobbe hos dere.
Mandag 31. Juli 2017 - N. F Bygg Og Renovering AS

Male 3 rom i bolig

Her ble det gitt kjempe fin service og kvalitet fra svar på forespørsel til tilbud og utført jobb. Jeg er veldig fornøyd med jobben som er gjort, og de har holdt det de livet. Ps dame på kontoret er fantastisk til og følge opp. Både før og etter jobben er utført.
Trygt på alle nivåer og leie inn dette firma
-
Hei, kjære kunde takk for vi kunne jobbe hos deg og for at vi kunne sammen arbeide, og for en hurtig referanse.
Mandag 31. Juli 2017 - N. F Bygg Og Renovering AS
Om oss
Velkommen til N.F BYGG OG RENOVERING AS

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig. Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til.

Vi er tidligere Topp Bygning Renovering AS, Vi er de samme ansatte som tidligere. Daglig leder er fortsatt Nicolae.
Ta en titt på våre tidligere evalueringer fra Mittanbud i bilde galleri nedenfor.

Vi utføre ett stort spekter av tjenester innen snekring,
Nybygg / Tilbygg
Restaurering / Rehabilitering
Montering av Kjøkken og butikkinnredning.
I tillegg har vi lang erfaring med alt innen maling og tapetsering.
Har også lang erfaring med Flislegging.
Vi driver med renhold

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.

Vi har jobbet innen denne bransjen i 12 år og blir ansett for å være pålitelig og nøyaktig. Det er viktig for oss at våre oppdragsgivere blir fornøyde!
Vi har mange andre firmaer vi samarbeider med.

Ta kontakt for ett godt tilbud og en hyggelig prat om ditt prosjekt.
Omtaler som lagt inn før 19.06.20 er registrert på firmaet Topp Bygning Renovering AS org.nr. 918907033