Nana Bygg AS

5.0 (1 Omtale)
Omtaler (1 Omtale)

Garasjegulv

De var hyggelige og flinke, samt kom i god tid som gjorde at de virker proffesionelle og seriøse.
-
Om oss
Vi er NANA Bygg AS den hyggelige og modige bedriften som skaper skreddersydde tjenester. Vi utfører små og store oppdrag, total rehabilitering av leiligheter, eneboliger og bygårder. Vi prøver alltid å tilrettelegge for fastpris. NANA Bygg satser på at godt samarbeid gir de beste resultatene.

Det viktigste for oss er at du som kunde blir fornøyd med resultatet. Et vellykket byggeprosjekt er avhengig av et godt samarbeid mellom deg som kunde og oss som bedrift. Derfor er vi opptatt av å ha løpende kommunikasjon underveis mens arbeidet pågår. Ofte finnes det flere løsninger som rent teknisk er korrekte, og da ønsker vi at du som kunde skal være med på avgjørelsene og ta de beslutningene som du vil bli mest fornøyd med.


Vi har fagkunnskapen, erfaringen og til enhver tid oppdatert byggeteknisk kompetanse, og vi kan vise til gode referanseprosjekter og svært fornøyde kunder. Vi gir deg som kunde forutsigbarhet og konkurransedyktige priser. Vi i NANA har bare de beste folkene med på laget, og alle våre medarbeidere er dyktige og stolte fagarbeidere. Vi er svært stolte av å kunne levere topp kvalitet til riktig pris.


Derfor kan du være sikker på at selskapet jobber hardt, betaler skatt og alle ansatte på lovlig kontrakt. Selskapets omsetning og dynamiske utvikling tyder på at flere og flere mennesker gir oss tillit.


NANA Bygg garanterer at du får topp kvalitet til riktig pris


Ta kontakt for mer informasjon.


Les mer om -- > www.nabygg.no