Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Nannestad Bygdeservice SA

Om Nannestad Bygdeservice SA
Nannestad Bygdeservice SA er ett lokalt firma som ble startet i 1995 av 15 positive og optimistiske bønder i Nannestad. Målet for Nannestad Bygdeservice SA er å få utnyttet ledig arbeids- og maskin- kapasitet tilknyttet gården. Aktiviteten i samvirket er sterkt stigende, da flere oppdragsgivere ser fordelen i å kunne få hjelp fra dyktig personell gjennom Bygdeservice.

Vi utfører oppdrag fra Oslo til Minnesund, så ikke la navnet lure deg.

Vi er idag 20 medlemmer. I tillegg har vi 40 stk som er innleid på timebasis, samt 14 ansatte.

Omsetningen i samvirket har for 2018 vært på ca 31,5 millioner.

Nannestad Bygdeservice SA er godkjent vikarbyrå, og tilbyr derved dere som kunder tilgang til rett kompetanse til rett tid.

Omsetningen kommer fra et vidt spekter av oppdrag. Vi kan nevne vikartjenester for avfallsstasjoner, engasjerte hos flere entrepenører i bygg og anleggs bransjen i vårt område. Vi har også snøbrøyting om vinteren, både maskinell med traktor og håndmåking med mindre utstyr.

Vår tømrer avdeling har idag 9 personer, hvorav 7 med fagbrev, og 1 med mesterbrev. Sentralt godkjent innen tiltaksklasse 1.

Vår faglærte maler begynte hos oss i 2016, Ken Espen er en trivlig effektiv fyr, så her er det gode muligheter for en fagmessing høy kvalitet på produktet kunden vår får.

Med stor bredde i kompetansen, og flere godkjente med HMS/Byggekort, Stillas, Liftbevis, Truckfører, Maskinfører, Varme arbeider, Arbeidsvarsling i og ved vei.

I administrasjonen treffer du: Daglig Leder: Øystein Rønning, og driftskoordinatorene: Hans-Petter Karlsen og Andrè Lervåg.