Nordisk Landskap AS

4.6

4.6

10 Omtaler
Nordisk Landskap AS er et selskap som tilbyr anleggsgartner - og vedlikeholdsarbeid i Østlandet. Selskapet har opphold i.. Vis mer
Dette kan Nordisk Landskap AS hjelpe deg med
Nordisk Landskap AS er et selskap som tilbyr anleggsgartner - og vedlikeholdsarbeid i Østlandet. Selskapet har opphold i Osloregionen, men tilbyr også noen tjenester i større deler av landet.

Vi har spesialisert oss på bearbeiding av trær, samt vedlikehold av landskap - og grøntarealer.

Selskapet tar oppdrag for private hageeiere, borettslag og næringsliv.

Vi har et mangfold av flinke ansatte og underleverandørerer, hvor alle er dyktige og strukturerte på deres fagområder. Med dette kan våre kunder være sikre på at jobben blir utført slik den skal.

Historie
I 2015 ble Alexander Stortiset Landskapsentreprenør opprettet. Dette foretaket ble grunnlagt av Alexander Stortiset. I begynnelsen startet grunnleggeren med å tilby hagearbeid, samt felling og pleie av trær for private og borettslag. Dette utgjorde det mest av omsetningen, i tillegg til å leie seg inn hos større selskaper.

Siden den tid har både oppdragsmengden og antallet kunder økt kraftig. I 2018 ble Alexander Stortiset Landskapsentreprenør omgjort til Nordisk Landskap AS for å kunne påta seg større prosjekter.

Levering av varer og tjenester innen trepleie, vaktmestertjenester, anleggsgartnervirksomhet og annen naturlig tilgrenset virksomhet. Selskapet kan samarbeide med andre selskaper med tilsvarende formål. 

Omtaler som er lagt inn før 30.11.18. er registret på firmaet Alexander Stortiset Landskapsentreprenør org.nr. 915009565

http://www.nordisk-landskap.no/

https://www.facebook.com/chainsaws78/videos/1668426863183573/UzpfSTE2NDkwMjE3MDM6MzA2MDYxMTI5NDk5NDE0OjEwOjA6MTU0NjMyOTU5OTotNjIxODUxODM5NDkyNDE2OTcyOA/