Norges Entreprenør AS

4.6 (10 Omtaler)
Omtaler (10 Omtaler)

Drenering av hus

Veldig fornøyd med måten prosjektet ble gjennomført på.
God kommunikasjon og ryddig prosess i alle faser.
Kan anbefales!
-

Kjøkken

Flinke arbeidere,raske og effektive. Byttet parkett på stue og kjøkken ca 65 kvm, demonterte kjøkkenet, tettet en dør, tapeserte/flisla vegger og malte tak. Bra utført. Kom og ordnet med ventilasjon også. Arbeiderne snakket ikke så mye norsk men snakket engelsk.
Men Andrius Kupsys daglig leder snakker utmerket norsk. En ryddig og grei bedrift. ANBEFALES.
-

Bygge tv hylle

Veldig bra arbeid, og meget god service!
-

Reparasjon av veranda

Kom til avtalt tid, virket profesjonell og pålitelig, både ved befaring, ved anbud og da arbeidet ble utført. kunne gjøre arbeidet raskt og greit. Ryddet opp og fjernet alt som skulle fjernes.
-

Graving og støping

Kjempefornøyd med dette firma-
Punktlige,og utførte en flott jobb.Kommer til og bruke dette firma igjen.Anbefales.
-

Garderobeskap i gammel stil

Spesiallaget skap etter mål og tegninger. Meget pent utført arbeid. Noe forsinket leveranse, men god informasjon og service underveis.
-

Isolering av veranda i villa

Jobben ble utført til avtalt tid og på en fagmessig topp måte
-

Legge gulv

Svært god kundeservice ved bytte av parkett. Tok oppdraget innen kort tid, innen oppgitt tid og med svært godt resultat. Oppfølging og orientering under hele prosessen fra befaringen til avslutnigen av jobben. Anbefales på det sterkeste.
-

Bygging av benk og bord

Firmaet var veldig service orientert og leverte god kvalitet på produktet. De fulgte også opp i ettertid og kom og endret noe jeg ønsket. Seriøst og bra, anbefales.
-

Trappegelender til eksisterende, rett trapp

Firmaet installerte ny trapp med gelender. Alt ble gjort til avtalt pris og tid. Veldig god kundeservice og oppfølging. Alt i alt, veldig fornøyd.
-
Om oss
Har du behov for en totalentreprenør som kan ta på seg hele jobben – fra A til Å? Ønsker du å slippe å kontakte alle yrkesgrupper og forholde deg til et dusin forskjellige firma?

La Norges Entreprenør gjøre jobben for deg! Vi tar på oss alle typer totalentrepriser, og utfører blant annet VVS-installasjoner, tilbygg, oppføring av nybygg, ombygging, rehabilitering og andre tjenester innen bygg.

Hvem er vi?

Norges Entreprenør er en allsidig totalentreprenør som utfører alle typer entreprenørtjenester. Etter alle de årene i bransjen kan vi se tilbake på en lang rekke spennende prosjekter og fornøyde kunder.

Med en kombinasjon av egne folk og utvalgte underleverandører, bistår vi hele veien – fra søknad til utførelse.

Hvorfor velge oss?

Norges Entreprenør AS består av personer med fagbrev innenfor sine fagområder, fra ingenør til snekker. Fordi vi alltid setter vårt rykte i å levere solide resultater, kan du være trygg på at resultatet svarer til forventningene. Nettopp dette med en kombinasjon av våre sertifikater og sentral godkjenning er grunnen til at vi er et naturlig førstevalg for stadig flere.

Har du en jobb som du ønsker å få utført, ta kontakt med oss.

Omtaler utført før 30 juni 2020 er utført under firmanavn Ad Baltic Kupsys med org nr 996014681.