Norges Oppmåling & Arkitektur AS

4.9 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)

Byggesøknad

Veldig bra att dem kom og gjorde en befaring, mange gode idéer og hjelpte Meg med alt. Ofte oppfølging og informerte Meg om status på tegninger.
Vi fikk først avslag på utbyggnad men dette ordnet Noa uten problemet, uken etter så fikk vi tillatelse av kommun :)
Jeg kan sterkt anbefale den firman Her og dem låg veldig bra i pris mot andre
-
Tusen takk!
Lørdag 12. September 2020 - Norges Oppmåling & Arkitektur AS

Fasadeendring / terrasse

Absolutely recommend! Job has been done perfectly! Great communication! Great support with application and all documents. We definitely will use NOA for the next project!
-
Tusen takk!
Fredag 04. September 2020 - Norges Oppmåling & Arkitektur AS

Lage arbeidstegninger

Veldig imponerende arbeid av Norges oppmåling & arkitektur AS, rask tilbakemelding ikke minst i helgen også, god pris og levert tjenester til avtalt tid. Jeg anbefaler det på det sterkeste.
-
Tusen takk!
Fredag 04. September 2020 - Norges Oppmåling & Arkitektur AS
Veldig hyggelige, og serviceinnstilte. Raske på utførelse. Følte oss trygge på at søknadsprossessen var i gode hender.
-
Tusen takk!
Fredag 04. September 2020 - Norges Oppmåling & Arkitektur AS
Om oss
Norges Oppmåling & Arkitektur tilbyr hjelp til utforming av byggesøknader og oppmåling til kunder over hele landet. Vi hjelper deg/dere med utfylling av byggesøknader, utarbeidelse av tegninger på bakgrunn av deres opplysninger, innhenting av nødvendig dokumentasjon, utarbeidelse av dispensasjonssøknader, plassering av bygg, eiendomsmåling/seksjonering, masseberegning, detaljkartlegging og rådgiving. Vi gjøre både hele eller bare deler av arbeidet, alt etter avtale med kunden. Vi har en naturlig forankring i Oslo og Viken, men det er ingen begrensning i hvor langt unna et oppdrag er, så lenge kommunikasjonen kan skje med bilder, tekst og tegninger over internett. Velkommen til Norges Oppmåling & Arkitektur.