Norsk Boligventilasjon V Per Snopestad

4.9 (14 Omtaler)
Omtaler (14 Omtaler)

Balansert ventilasjon

Veldig, veldig bra! Anbefales på det sterkeste!
-
Anbefaler på det sterkeste! Norsk Boligventilasjon har utført jobben utrolig bra for gunnstig pris. Veldig hygelige håndverkere som utfører jobben Veldig profesjonelt og veldig fort. Anbefales!
-

Ventilasjonsanlegg inkl montering

Rask levering.. hyggelige folk
-

Balansert ventilasjon system

De er flinke og hyggelige :)
-

Balansert ventilasjon i bolighus 1983 modell

De hadde den rimeligste prisen og sørget også for bygningsmessige arbeider som laging av hull gjennom leca vegger. Hele jobben ble gjort på en dag for 2stk anlegg. I det hele: Veldig bra.
-

Ventilasjonsanlegg for enebolig

Godt fornøyd.
Suveren best på pris.
Hyggelige mennesker.
-

Boligventilasjon 77 kvadratmeter leilighet

Vi ble kjempefornøyde med den nye innelufta. Frisk luft uten å åpne vinduene. Gleder meg nesten til å teste pollenfilteret til våren. Alle klærene være tørker raskere og leiligheten er tørrere. Det dogger heller ikke på brillene til folk som kommer på besøk lenger.
Jobben ble raskt og dyktig utført til avtalt pris. Veldig god service.
-

Legge ventilasjon på enebolig

Meget godt utført arbeid, var raske, flinke og hyggelige. Prisen var også fornuftig.
-

Balansert Ventilasjonsanlegg

Hyggelig og løsningsorientert kar. kjapp og sørger for at ventilasjonsrør ikke blir for sjenerende.
-

Oppussing av enebolig

Per Øyvind er rask, presis og opptrer ordentlig og profesjonelt. På tross av kort varsel fra vår side, ble oppdraget utført til avtalt tid, og til avtalt pris. Svært få overraskelser, bare godt utført arbeid. Vi er kjempefornøyde.
-

Balansert ventilasjon i enebolig

Ettermontering av ventilasjon kan gjøres enkelt eller vanskelig. Hvis en gjør det enkelt blir det mange synlige utenpåliggende rør og bokser. Hvis en gjør det vanskelig blir sluttresultatet mye bedre. Jeg hadde flere firmaer på befaring, og det var ingen andre som var mer opptatt av den konkrete løsningen, og føringsveier for rørene. Resultatet ble også bra, med svært få utenpåliggende rørføringer. Per jobbet effektivt og var løsningsorientert, og hadde god forståelse for forskjellige konstruksjoner i huset. Et par misforståelser ang føringsveiene ble oppklart og endret umiddelbart. Endringer jeg ønsket å gjøre i ettertid ble også håndtert raskt. Prisen for jobben virket også fornuftig i forhold til de andre tilbyderne.
-

Balansert ventilasjon til privat bolig

Vi avtalte en fast pris for hele ventilasjonsanlegget ferdig installert. Prisen lå i underkant av det jeg fikk tilbud om fra et par andre tilbydere, og siden Per Snopestad uansett ga det beste inntrykket så var det en ganske enkel avgjørelse. Ryddighet rundt fakturering og oppmøte bidro til en god opplevelse av leveransen. Hele anlegget ble installert til avtalt tid og spesifikasjon, og det ferdige resultatet er over alle forventninger. Om jeg noen gang ska ha et ventilasjonsanlegg igjen så er jeg ikke i tvil om hvem jeg skal ringe.
-

Hustak som har en lekkasje

Kom allerde dagen etter telefonsamtalen. Jobbet raskt og efektivt.
-

Bolig ventilasjon

Jobben ble veldig bra!
-
Om oss
Norsk Boligventilasjon tilbyr tjenester til private og bedrifter i Akershus, Oslo, Østfold og Bærum.
Vår bedrift har sentral godkjenning, denne tittelen gir deg som kunde trygghet for at du har valgt en håndverker med solid utdanning og praksis i faget. Vi er kun norske arbeidere og har per dags dato mange utførte oppdrag og fornøyde kunder. Mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet. Vi utfører alt av tradisjonelle montering og serviceoppdrag.

Vi legger vekt på, og vil alltid jobbe mot:
• Sikkerhet
• Enkelhet for kunden
• Fleksibilitet
• Kostnadseffektivitet
• Løsningsorientert
• Kvalitet

Er opprinnelig forskalingssnekker og tømrer,tok siden fagbrev som murer og tok nå eksamen som blikkenslager - arbeider nå mot mesterbrev.


Vi garanterer feilfritt resultat ved service og fornying av ventilasjonsanlegg!

Velg kvalitet foran kvantitet, men over 30 års erfaring er Snopestad det naturlige førstevalget!