Norsk Rørservice AS

4.4 (10 Omtaler)
Omtaler (10 Omtaler)

Reparere skadet pex radiatorrør

Kom dagen etter anbudet ble lagt, veldig hyggelig og flink rørlegger. Anbefales!
-

Nye kurser og stikk til leilighet

NRS pusset opp badet mitt fullstendig, fra riving/pigging og kasting til flislegging og elektriske arbeid. Jeg hentet inn tilbud etter befaring fra fire firmaer, og NRS var nest rimeligst. Valget falt på de siden det er et etablert firma. Ahmed er veldig lett tilgjengelig og hjelpsom. Kommunikasjon gikk veldig fint. Hyggelige folk og dyktige flisleggere og snekker. Holdt det ryddig og holdt alle tidsfrister. Har bare positive ting å si, bortsett fra at elektriker virket useriøs så jeg ba om et tilbud på andre elektriske arbeid i leiligheten. Han ga en pris som var 22000 kr høyere enn et annet firma som jeg fikk tilbud av senere. Glad jeg sjekket med noen andre:)

Anbefaler gjerne dette firmaet for oppussing av bad! De kom til og med tilbake og skiftet vinduskarmer i tre til plast, da disse begynte å slå sprekker etter noen dusjer. Egentlig en selvfølge, men ikke en selvfølge at det skjer uten diskusjon og med et smil:)
-

Montere dusjkabinett koble vann dusj og servant

Veldig behagelig å ha de i arbeid. Hyggelig og god service :-)
Kan anbefales!
-

Nytt bad og kjøkken

Kontaktpersonen min i Norsk Rørservice Ahmed Saidali er en utrolig hyggelig fyr. Jobben de utførte hos meg, gikk kjapt og greit for seg. Tilbudet jeg fikk var faktisk mye rimeligere enn det dyreste - under halvparten! Arbeidet gikk ut på å bytte en god del rør og legge nye rør til rette for bygging av et nytt kjøkken og bad. Dette ble gjort helt utmerket og etter gjeldende lover og regeler. Firmaet anbefales på det varmeste!
-

Nytt elektrisk anlegg i vaskerom, toalett og bod

Bra service og hyggelige folk men varierende kvalitet.
-

Mure igjen fra dør til vindu

Hyggelig , raske og god service.
-

Opprette vann og avløp til nytt toalett og dusj

Kom på befaring i anbudsrunden og kom med gode og konstruktive forslag. Veldig rask med å gi svar dersom vi ønsket noe eller om vi hadde noen spørsmål. Ryddig og effektiv rørlegger. Prisen var også veldig konkurransedyktig. Anbefaler Norsk Rørservice på det varmeste.
-

Pusse opp bad

Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort på mitt bad, som avtalt ble slik som jeg ønsket .
anbefales .
-
Jobben hos oss krevde evne både til problemløsing og organisert gjennomføring.
Vi er svært fornøyd og anbefaler gjerne firmaet til andre!
-

Rehab littering av bad

Meget bra firma følger opp hele tiden ringer og spør om det er noe jeg lurer på.
-
Om oss
Norsk Rørservice ble etablert i 2009 og ble registrert som AS i 2014. Vi har siden den gang opparbeidet oss en bred kundemasse, alt fra privatpersoner til borettslag og bedriftskunder.

Norsk Rørservice AS er totalleverandør innenfor VVS arbeid, nyinstallasjoner, reparasjoner, varme, rørservice og rehabilitering av baderom. Vi håndterer søknadsprosesser mot Oslo Kommune og kommer gjerne med uforpliktende forslag til løsning.

Vi i Norsk Rørservice AS benytter godkjente kvalitetsoppfølgingssystemer der vår erfaring og kompetanse er din trygghet.

Norsk Rørservice´s filosofi er alltid å kunne forholde seg til:
•å skape et godt, profesjonelt og oppriktig forhold til våre kunder
•å informere og vise til vår kunnskap og erfaring innenfor arbeidet
•å alltid levere et kvalitetssikret og resultatorientert arbeid
•å være tilgjengelig og ha orden med arbeidet som utføres