Norva24 Spyleteknikk

0 (Ingen Omtaler)
Omtaler (Ingen Omtaler)
Om oss
Spyleteknikk AS er fusjonert med Septik & Miljøservice AS og blitt en del av Norva24, og begge er samlokalisert i nye moderne lokaler på Nordre Fokserød 21 i Sandefjord. I forbindelse med fusjonen har vi beholdt Spyleteknikk sitt orgnr og merkenavn,
og du ser både hvite og rosa biler, rundt omkring i vårt markedsområde, som er hele Vestfold.

Septik og Miljøservice ble etablert helt tilbake i 1919, en familiebedrift som i generasjoner har videreført de stolte tradisjoner innen faget. Startet opp med septik- og miljøtjenester levert med hest og kjerre. Nå leveres våre tjenester til et mangfold av kunder, fra private hytteeiere, bedriftskunder og interkommunale selskaper.

Spyleteknikk AS ble etablert i 2003, med tjenester til både det kommunale og det private markedet. I tillegg til vårt hovedfokusområde høytrykksspyling, utfører vi også rørinspeksjon, sandfangtømming (vei vedlikehold), kommunalteknisk spyling og slamtømming.

Vår lokale tilstedeværelse er viktig for å kunne yte den beste service overfor alle våre kunder. Samtidig er vi stolte over å ha blitt en del av Norva24, som gjør at vi kan tilby våre kunder enda flere tjenester og enda bedre service.

Har du akutt behov utenfor ordinær kontortid – ikke nøl med å ringe vår vakttelefon!
Vi er tilgjengelig 24/7 – 365 dager i året!

Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!