Norwegian Building Consulting As

0

Ingen Omtaler
Hero bygg og eiendom as, markedsføres via domenet www.herobygg.no. selskapet driver med det meste innen bygge- og anlegg.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Norwegian Building Consulting As hjelpe deg med
Hero Bygg og Eiendom AS, markedsføres via domenet www.herobygg.no.
Selskapet driver med det meste innen bygge- og anleggsbransjen herunder nybygging, oppussings- og rehabiliteringsprosjekter i egen regi samt for kunder, og også graving og sprengning i Oslo og Akershus- området. Nybygging, tilbygging / påbygging tilbys i samme område, men nybygging også mulig andre steder i landet enten med noen av våre arbeidsteam, eller øvrige eksterne samarbeidspartnere. Stålhaller kan leveres over hele landet, samt også til Sverige og Danmark.

Vi har et tett samarbeide med ingeniører, arkitekter og samarbeidende byggefirmaer for å kunne påta oss alle typer oppdrag, også byggesøknader og arkitekttegninger.

Vi både investerer i egne prosjekter, samt tilbyr andre investorer prosjekter både i inn- og utland via vårt selskap Sirius 8 Invest AS. Ta kontakt for nærmere informasjon om spennende investeringsprosjekter.

For ytterligere informasjon om vår bygge- og anleggsvirksomhet, les mer på hjemmesiden www.herobygg.no, eller ta kontakt på telefon +47 90828028. Send gjerne en forespørsel via e-post med beskrivelse og evt. med bilder på konkrete forespørsler, til: service@herobygg.no.