landscape as ...">

nye landscape as

0 (Ingen Omtaler)
Omtaler (Ingen Omtaler)
Om oss
"nye landscape as" er en unik hagebedrift. Vi har samlet lidenskap, kompetanse, kreativitet og erfaring. I ett og samme selskap.

landscape as ble stiftet i 2005, med Lars Høibakk som daglig leder, i 2017 overtok Lars Høibakk selskapet. Da med nytt org.nr, men med samme ledelse/arbeids-team fra 2005. Vi leverer tydelige, og gjennomførte tilbud/prosjekter. Og besitter samme kvalitet og punktlighet siden selskapet ble stiftet i 2005.

Vi er kundens støttespiller, samt veileder i prosjektering/utforming. Og utviklingen av hele eiendommens uterom.
Vi tilbyr tjenester fra skisser og idéer, til total rehabilitering av utearealet. Støttemurer, drenering, asfalt/kantsten, skifer-plattinger, tørrmurer, brosteins-setting, plenklipp, beplantning, stål-arbeider, trapper, bakgårder, innkjørsler, belegningsstein, hekker, trefelling, svømmebasseng, flaggstenger, tennisbaner, vedlikehold osv...

nye landscape as dekker hele livsløpet til din hage.

På vinterstid utfører vi generelt oppussing av større og mindre prosjekter. Snekker og tømrer-arbeide, baderom, leil, hus/mur/tre, male-oppdrag.

Vårt bilde arkiv på ca 15 000 bilder fra tidligere prosjekter: Som tydelig illustrerer de løsninger som oppdragsgiver ser for seg som sluttresultat.
Vi leverer Ks system på alle våre oppdrag (Kvalitetsikkringssystem ) og følger NS3420 (Norsk Standard) Tec17.

Ta kontakt for befaring/kvalitets-tilbud/referanser og seriøse håndverkere.Mvh
Lars Høibakk

nye landscape as
Flyveien 3
0770 Oslo
95926299
L.hoibakk@icloud.com