Ola Bygg og Vedlikehold Ola Jansen

3.3

3.3

1 Omtale
Vårt mål er alltid å levere godt håndverk til avtalt tid og pris Kvalitet Ola bygg og vedlikehold leverer kvalitet i al.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Ola Bygg og Vedlikehold Ola Jansen hjelpe deg med
Vårt mål er alltid å levere godt håndverk
til avtalt tid og pris Kvalitet
Ola bygg og vedlikehold leverer kvalitet i alle ledd.
Vi prioriterer kvalitet i alle ledd av byggeprosessen. Enten vi bygger en terasse, rehabiliterer leilighet eller setter opp et nytt hus eller hytte skal vi levere kvalitetshåndverk som varer. Med over ti års snekkererfaring fra både bedrift- og privatmarkedet over hele Norge har vi god erfaring og kan hjelpe deg med små og store snekkeroppdrag.vi har alltid hatt kvalitet i fokus og det har resultert i fornøyde kunder. Vi utfører alt av tradisjonelt malerarbeid. Bestill befaring i dag! Trappearbeid. Rehabilitering. Gulvarbeid. Malerarbeid. Vi har lang erfaring fra bygg, rehabilitering og serviceoppdrag. Ta kontakt for hjelp med små og store prosjekter! Malerfirma med lang og bred erfaring. Vi tilbyr profesjonelt arbeid til en god pris. Ta kontakt for pristilbud! Lang erfaring. Fagfolk i alle ledd. Tjenester: Snekker, Totalrenovering, Murarbeid, Tilbygg, Maler, Rehabilitering, Takarbeid.

Alle jobber ledes av en malermester som er din garanti for god kvalitet. Ta kontakt i dag! Vi er opptatt av et godt grunnarbeid og bruker markedets beste produkter. Bestill maler!