Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Olsenbygg Grimstad As

Med Olsenbygg kan boligdrømmen bli til drømmebolig! Vi hjelper deg hele veien, fra det første møtet til garantibefaringen. Vi leverer og koordinerer alt – arkitektoppdraget, søknadsprosessen og prosjekteringen – og vi tar deg trygt gjennom hele byggeprosessen fram til nøkkelen står i din nye inngangsdør.

Arkitekt

Vi tegner din drømmebolig. Vi utformer prisgunstige hus og bygninger av høy kvalitet med suveren funksjon og design. Vi restaurerer og omformer eksisterende bygninger og vi planlegger bebyggelse av boligfelt.

Ingeniør

Vi prosjekterer og planlegger din drømmebolig. Vi har inngående kunnskaper om materialer og utreder prosjektkostnader, tegner konstruksjoner og plantegninger. Vi leverer og koordinerer alt som skal til for at du skal få din boligdrøm oppfylt.

Byggmester

Vi bygger din drømmebolig. Med fagkunnskap og et godt øye for detaljer er vi kompromissløse når det kommer til å levere tjenester av høy kvalitet. Som kunde kan du se fram til en smidig og bekymringsløs byggeperiode.

Vi tar oppdraget!
Byggmestertjenester – nybygg, tilbygg, påbygg, restaurering og rehabilitering
Etterisolering av murbygg
Arkitekttjenster, forenklede arbeidstegninger, målsatte tegninger i målestokk 1:50
Alt av søknadsarbeider, inkludert byggemeldinger med alt nødvendig underlag
Salgstegninger
Prosjektering og bygging av eneboliger og mindre leilighetsbygg
Interiørveiledning – rådgivning og design

Industriveien 15
4879 Grimstad
Tlf.: 415 15 588
[email protected]

Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0