Optimal Hverdagshjelp(R)

4.2 (6 Omtaler)
Omtaler (6 Omtaler)

Flyttevask ca. 120 m2

Kjempe fin service. Vi måtte utsette flyttevasken da flyttebyrået var forsinket. Dette var ingen problem for vaskebyrået som kom dagen etter.
Byrået gjorde en fantastisk jobb. Anbefaler alle å bruke Optimal Hverdagshjelp til utvask av bolig.
-
God kommunikasjon. Flyttevask av enebolig 273 m2.
De kommer igjen til våren og pusser vinduer utvendig.
Ufullstendig vask noen steder, de måtte vaske 1 time ekstra før jeg godkjente jobben. OK til slutt.
-

Husvask 238 kvm

God kommunikasjon med firma. Det var ikke helt rent etter første gang, men kom tilbake og vasket etter gjennomgang med meg og renholder. De kommer også tilbake i vår, da temperaturen tillater å vaske vinduene utvendig.
-

Flyttevask 75 kvm

De gjorde en kjempe jobb. Huset ble skinnende rent og det var bare hyggelig å levere fra seg huset til eier etter de hadde vært der.
Kjempe koselige damer og helt perfekt service.
-

Husvask etter flytting fra leilighet på Hamar vest

Vasken var grei nok men i dyreste laget i forhold til antall m2. Og det var vi selv som valgte firmaet så det må vi ta på egen kappe.
Etter vasking av vifte over ovn på kjøkkenet kortsluttet
strømmen, sannsynlig etter fuktighet i anlegget. Men det var også en del fett der.
Da vi konfronterte firmaet med det ble de veldig opptatt av å frita seg selv for hendelsen. Og det opplevde vi som ubehagelig.
-
Vi var overhodet ikke opptatt av å frita oss fra ansvar. Vi foreslo å få tak i en autorisert elektriker til å se på vifta. Det ønsket dere ikke, men ville ha en dere kjente som jobber i et Hamarfirma. Vedkommende slo fast at vifta var gammel og slitt ( ca 25 år), det var deler som manglet og at vi ikke kunne lastes for det som hadde skjedd. Etter det har vi ikke hørt noe fra dere. Hadde dere vært uenig i dette hadde det vært greit å ta kontakt med meg som eier og vi ville funnet ut av det. det er en normal måte å arbeide på - snakke sammen. Knut Wollum
Fredag 20. Mai 2016 - Optimal Hverdagshjelp(R)

Vaskehjelp (hvitt)

Virket veldig seriøse og hyggelige. Gjorde en svært god jobb. Kan trygt anbefales.
-
Om oss
OPTIMAL hverdagshjelp er et offentlig godkjent renholdsbedrift som også yter hjemmehjelptjenester, vaktmestertjenester, hushjelp, flytting med egne biler og andre tjenester - Vi har meget dyktige lokalt ansatte som utfører en god jobb for oss. Tilsammen er vi 18 stykker som gjør jobben.
Effektivitet, miljøbevissthet og sikkerhet er satt i høysetet.
Alle er forsikret og vi som oppdragsutførere er også forsikret for skader til tredjeperson.

Vi driver lovlig på alle måter og tar ansvar for våre ansatte med tarifflønn. Derfor kan vi ikke konkurrere med de som driver svart arbeid eller unndrar moms eller hopper over forsikringer.

Arbeidsleder har full kompetanse i renhold og har sluttansvaret for alle prosjekter. Vi har alltid fornøydhetsgaranti på alle jobber vi gjør.
Derfor kan du trygt velge oss.

Vi har alle papirer, registreringer og godkjenninger i orden, i tillegg til at vi underviser i fagbrevet i renhold over hele Norge, nå også Sporveiene i Oslo.