Oslo Vest Elektro AS

4.5 (33 Omtaler)
Omtaler (33 Omtaler)

Installere 2 stk pendellamper på soverom

Fikk besøk av hyggelig og flink elektriker, som kommuniserte veldig godt og installerte to lamper som ønsket. Fakturaen vi seinere mottok var ikke helt som forventa/avtalt, så på pris får de ikke full score på.
-
Oslo Vest El utførte en glimrende jobb til en grei pris. Vil garantert bruke deres elektrikere igjen ved behov i fremtiden!
-
Kom som avtalt. Flinke og hjelpsomme.
-

Legge 2 nye stikkontakter i takhøyde

Kom en halvtime for seint, men jobben ble godt utført
-

Utbedre diverse avvik i tilsynsrapport

Alt ble utført som avtalt
-

Elektriker rørlegger

Jeg hadde forventet en regning på rundt 20 000 kr, men den ble på 48 000. Oslo Vest Elektro så nok sitt snitt til å tjene litt ekstra på denne dumme kunden som glemte å be om anbud.

Men jeg var tydelig på at jobben måtte være ferdig til en bestemt dato, onsdag 25. september. Jeg og min datter på ni år skulle nemlig på høstferie til Georgia dagen etter. Og det er der det begynner: Oslo Vest Elektro hadde aldri kapasitet til å fullføre jobben til avtalt frist. De startet tirsdag 24. september, det kom to karer som var der i fem timer, slik at de fleste funksjoner på kjøkken var demontert, ovn og vask borte. Men ingen hadde tid dagen etter – da fristen gikk ut.

Jeg var bondefanget - sønnen min skulle være hjemme i høstferien, og planla å feire 18-årsdagen sin den 2. oktober. Skulle jeg liksom bare avbryte jobben? Jeg måtte bare la Oslo Vest Elektro fortsette.

Kort sagt, i dagene som fulgte kom og gikk det litt folk i leiligheten, jeg var i Georgia, landet bak Kaukasusfjellene, i landsone 3 for mobilbruk og måtte holde telefonkontor: I dette landet skal du ikke reise langt utenfor allfarvei før mobildekningen forsvinner. Hjemme i Oslo levde min sønn ut av mikroen og vasket opp tallerkener og glass i den lille, runde designvasken på badet.

Først en uke etter avtalt sluttføring, om ettermiddagen, var kjøkkenet operativt. På bursdagen hans. Bursdagsfesten var borte – hvem kan vel invitere til fest når du ikke vet du har kjøkken tilgjengelig og det står kjøkkenting utover hele stuen? For oss i Georgia var 2/3 av ferien unnagjort, jeg hadde holdt stand i hovedstaden Tbilisi og fjellturene vi hadde reist ned dit for var avlyst.

Jeg trodde så at Oslo Vest Elektro ville ta ansvar og la ulempene kompenseres. Men nei, nettopp det at jeg mente at de ikke hadde gjort jobben som avtalt, må ha vært en vanvittig fornærmelse. Og det at jeg hadde ringt daglig leder mens han var på “ferie i København” den helgen, var tydeligvis helt forferdelig.

35 dager brukte de på å lage regningen! Det er fem uker det.

Vi snakker om folk som svarer på epost samme dag, som sendte ut faktura for nytt sikringsskap dagen etter at det var montert. I 35 dager har de sittet og fiklet med en regning, lagt til noe her, økt noe der. Slik at jeg, den utakknemlige kunden, skulle skjønne at daglig leder og hans hellige elektrofirma kan ingen kritisere.

De fleste jeg har snakket med, sier omtrent dette: Fikk du ikke anbud? Implisitt at jeg har gjort en tabbe. Men er det virkelig fritt fram for en håndverkerbedrift å sende regninger som er dobbelt så store som det jobben normalt ville kostet?

Jeg fikk nemlig en annen elektriker innom, og han anslo prisen på jobben til å ligge på 22 000-24 000 kr. Han kalte jobben “liten”, “vanlig” og hadde til og med et par ting å utsette på arbeidet.

Har jeg så noen muligheter? Ja, faktisk, det er nemlig noe som heter Håndverkertjenesteloven. Det er altså lover og regler for situasjoner som min, og teksten i denne loven tror jeg Oslo Vest Elektro enten ikke kjenner, eller velger å ignorere. Eller ikke skjønner.
-

Erstatte defekt baderomsvifte koblet til lysbryter

Responderte raskt, kom til avtalt tid, utførte jobben kjapt og plettfritt, var veldig hyggelige. Kan anbefales.
-

Montere lysekrone

Helt plettfri utførelse.
-

Flytte et lyspunkt i stua, trenger elektriker

Godt gjennomført
-
God veiledning under forhåndsbefaring - god og ryddig gjennomføring.

Ble senere valgt til nytt oppdrag uten innhenting av anbud fra flere.
-

Diverse smått elektriker arbeid

Medium på pris. fantastisk service. Møtte på tiden. Jobbet raskt og effektivt. Hadde "alt på stell" Bra kommunikasjon hele veien. Ringer dem neste gang jeg trenger hjelp. Kan anbefales.
-

Jordfeil, legge opp strøm til bad

Flinke montører. Jobbet raskt og effektivt, og var nøye med at resultatet skulle bli pent. De sørget også for at jobben ikke ble unødig dyr, ved å kun utføre det som måtte utbedres, og de tingene jeg selv ønsket utført. Fikk også gode råd om utbedringer jeg eventuelt kunne gjøre senere.
-

Ny stikkontakt på kjøkken + montering av 2 lamper

Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Bra!
-

Bytte til led dimmebryter

Greie montører
-

Åpne ledninger etter riving av peis

Meget bra!
-

Henge opp lampe i taket

Punktlig og flinke
-
Veldig hyggelige og service minded folk. Han som var hos meg, tok nye utfordringer på strak arm, selv om det ikke var en del av opprinnelig oppdrag. Av og til trenger man litt ekstraservice, og fint det ble fikset til fornuftig pris. Takk, jeg tar direkte kontakt neste gang.
-

Sjekke el-tilkobling for ladbar hybrid

Raskt og bra arbeid. Dårlig på prisvurdering før arbeidsstart.
-

Bytte av baderomsarmatur

En liten jobb, utført kjapt og greit av hyggelig montør.
-

Montering av lampe på kjøkken

Veldig hyggelig og rask service.
-
Jeg er veldig fornøyd og vil anbefale dem.
-
Veldig fornøyd. Imøtekommende, tilgjengelig og presis med bra pris. Elektrikeren kom til avtalt tid og utførte jobben uten noe problem. Kompetent, høflig og ryddig. Elektronisk dokumentasjon og Faktura er ettersendt. Svært ryddig og bra uten papir-mas.
Anbefaler denne leverandøren.
-

Koble til badstuovn + belysning

Bare å anbefale!
100% fornøyd.
Veldig ryddig og høflige medarbeider!
-

Montere speilskap m/ belysning og taklamper

Kom og gjorde jobben på grundig og god måte. God kommunikasjon i forkant av oppdraget. De gjennomførte oppdraget kort tid etter anbudet ble lagt ut.
-

Fiksing av strømkontakter

Tok oppdraget dagen etter forespørsel. Fikset alle ønsker og var hyggelige fyrer. Forlot et pent resultat.
-

Montere/henge koble til takvifte

Rask respons - og mann raskt på plass, fornøyd med arbeidet, tidsbruk (måtte bruke ekstra tid pga uforutsette ting (ikke montøren sin feil) prisen var grei, oversiktlig faktura, kan anbefales.
-

Elsjekk

Jeg fikk bedkjed om at Elsjekk skulle ta to timer og koste 3500 kroner. Det tok kun en time og kostet det samme. Rapport ble sendt i etterkant med tilstandsvurdering. Ryddig jobb, kanskje litt dyrt i forhold til hva som faktisk ble gjort.
-

Flytte dekoder

Svært fornøyd med Oslo Vest Elektro! Elektrikeren var grundig, kunnskapsrik og flink.
Selv om det koster å få fagfolk i hus, setter jeg full pott også i vurderingen av pris, siden kontakten med firmaet var eksemplarisk fra start til slutt, og vi landet en god enighet om avtale og pris,- uten ubehagelige overraskelser.
Jeg kommer til å bruke Oslo Vest Elektro igjen ved neste anledning, og gir dem mine beste anbefalinger!
-
Rask på å gi tilbud, god kommunikasjon pr mail og telefon, kom til avtalt tid, hyggelig og flink elektriker.
Faktura i hht avtale.
Anbefales.
-
Veldig flinke folk, kommer til å bruke igjen hvis det er behov.
-

Koble opp 2 taklamper

Kjempebra. Hyggelig operatør. Kom og utførte presis.
-
Utbedring av diverse jordfeil. Raske tilbakemeldinger, jobben utført raskt.
-

Koble til strøm i speilskap

Veldig bra service, og flinke!
-
Om oss
Oslo Vest Elektro AS holder til i Melumveien 67 på Røa i Oslo hvor vi har vårt kontor. Vi er i dag 11 ansatte. Vi er medlem av Nelfo og godkjent opplæringsbedrift i Oslo.
Selvfølgelig registrert i DSB i Elvirsomhetsregisteret.

Vi er autorisert Ekom Installatør og setter opp datanettverk og antenne anlegg hos våres kunder

Vi er autoriserte Installatører av X-comfort og Sensio smarthus gjenom Eaton electric og har gjort flere smarthusprosjekter i Oslo.

Vi er også autorisert installatør av varmefolie gjennom
El-flex og vi har lang og god erfaring med gulvvarme under parkett.

Tjenester:

• Elektrikerservice
• El-sjekk bolig
• Jordfeilsøking
• Smarthusløsninger X-comfor
• Elektroinstallasjon
• Varmekabler
• Internkontroll næringskunder
• Totalrehab hus/leilighet
• Sikringskap rehabilitering
• Downlights
• Ladestasjoner for El-bil
• Varmefolie


Vi er også mva registrert og godkjent lærebedrift.