Peiskongen AS

0

Ingen Omtaler
VELKOMMEN TIL PEISKONGEN Peiskongen AS er et nytt navn på et eldre firma med stor kompetanse. Peiskongen AS startet opp.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Peiskongen AS hjelpe deg med
VELKOMMEN TIL PEISKONGEN

Peiskongen AS er et nytt navn på et eldre firma med stor kompetanse. Peiskongen AS startet opp i november 2011 da markedet hadde behov for et firma som kunne spesialisere seg på nettopp disse oppgavene. I utgangspunktet er firmaet et utspring fra murerfaget, men grunnet stadige endringer i markedet og reglementer/krav til installasjoner, har de fleste murer-firma funnet ut at de mangler de rette kvalifikasjonene som skal til for å kunne installere og informere kundene på riktig vis.

PEISKONGEN ER MEDLEM AV NORSK VARME.
Norsk Varmes hovedoppgave er å minne om hvor viktig vedfyring er i det totale energibildet i Norge.

Norsk Varme er en bransjeforening for hele ildsteds-, skorsteins- og utstyrsbransjen som består av produsenter, montører og forhandlere. Formålet er å være et samlende organ for bransjen, både faglig og politisk. Foreningen formidler praktisk informasjon om ildsteder til forbrukere, og deltar i energi- og miljødebatten. Det arbeides også internt med skoleringer for et stadig høyere faglig nivå på forhandlere og montører. Norsk Varme ønsker å bidra til sikrere og enklere saksbehandling for montering av ildsteder.