Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Pressis Consulting AS

Siden 2003 har Pressis Software levert kasse systemer, Nettsider, Nettbutikker, betalingsløsninger og integrasjoner med fokus på pris og kvalitet.

Våre kunder har alt de trenger med oss som leverandør. Vi sørger for at kundene våre kun har et kontaktpunkt å forholde seg til, noe som også bidrar til reduserte kostnader.

Gründeren i Pressis Software kommer fra regnskapsbransjen og databransjen hvor de så store utfordringer med integrasjoner av tredjeparts systemer samt leverandører som skylder på hverandre når det ikke fungerer. Det lå en synkronisering mellom alle leverandørene, men var et av leddene nede eller hadde feil, stoppet dette opp all drift og kunden fikk store utfordringer.

Da bestemte de seg for å starte opp eget firma. Fokuset skulle være å få stabile systemer med sømløs integrasjon, som Pressis har full kontroll på hele veien.
I dag er vi anbefalt leverandør av flere regnskapsbyråer og kjedeansvarlig på grunn av ett meget godt, stabilt og ikke minst markedets beste synkronisering.

Pressis har gjentatte ganger blitt årets forhandler hos Mamut og vunnet en rekke konkurranser arrangert av dem.

Alle i Pressis finner stor glede i å kunne hjelpe bedrifter med å levere gode systemer som forenkler hverdagen. Vi får ofte tilbakemeldinger om at vi har rask responstid og kundene føler seg ivaretatt uansett hva henvendelsen gjelder.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0