Prokop Elgenprofesjonell AS

4.5

4.5

7 Omtaler
Prokop Elgenprofesjonell As driver med profesjonell renhold, hjemmehjelp, flytting, transportservice, byggtjenester og a.. Vis mer
Dette kan Prokop Elgenprofesjonell AS hjelpe deg med
Prokop Elgenprofesjonell As driver med profesjonell renhold, hjemmehjelp, flytting, transportservice, byggtjenester og andre små eller store arbeider. Vi gjør en veldig god kvalitet job med gode referanser. Vi er veldig nøyaktige, raske, solide og effektive.

Vi tilbyr tjenester innenfor kompleks rengjøring av leiligheter, hus, kontorer og andre objekter. Vi kan hjelpe deg i hele flytteprosessen, fra pakking, demontering og vasking til flytting og montering i den nye boligen. Omfanget av våre tjenester inkluderer også ulike byggverk som: innen og utendørs maling, sparkling, oppusing/renovering av interiør, reperere flere ting, montering eller demontering, snekkerarbeider og mange andre små og store arbeider.

Vi har erfaring med ulike typer av flytte, transport, byggarbeider, renhold og vaske oppdrag. Vi har høy fokus på at kunden føler seg glad og er fornøyd ved å benytte oss og vårt personal er godt kjent med behovene til kunden. I arbeidet vårt er det viktigste for oss å være faglig, nøyaktig, rask og effektiv.

Ta kontakt med oss til en profesjonell vurdering. Vi opererer i Oslo, Akershus og Buskerud!

Din tilfredsstillelse er viktigst for oss!