Rørlegger Torgersen AS

4.8

4.8

7 Omtaler
En av norges eldste rørleggerbedrifter feirer seg selv og en innholdsrik historie som følger den teknologiske utviklinge.. Vis mer
Dette kan Rørlegger Torgersen AS hjelpe deg med
En av Norges eldste rørleggerbedrifter feirer seg selv og en innholdsrik historie som følger den teknologiske utviklingen!
Det var Engval Marcelius Torgersen som i 1915 startet Sandnes sitt første rørleggerverksted.
I dag er det Arne Garman Torgersen som driver firmaet. Han overtok ledelsen i 1997. I dag holder de til i Strandgaten 11 på kaien i Sandnes. Firmaet er med i den landsdekkende rørleggerkjeden Varme & Bad. Sammen med 200 bedrifter dekker de et vidt spekter av både kunder og oppdrag. Totalt har firmaet 17 ansatte, hvorav to er lærlinger. En av lærlingene er femte generasjon – Anlaug Torgersen. Hun vil få svennebrevet sitt i 2016. Så tradisjonen holdes i hevd.

Fremtidens krav
Nye miljøkrav og ønske om energisparing gjør at nye og bedre produkter tvinger seg fram. Solfanger, fjern-og nærvarme, bio-kjeler, varmepumper og biogass er ord mange har hørt. IT vil bli vanligere, også i VVS bransjen. Komponenter skal «snakke» sammen. Dette er en framtid og en utvikling som Rørlegger Torgersen i dag, 100 år etter starten, er med på.

Anton Torgersen i god drøs med to kunder i Rørlegger Torgersens verksted og butikk i Langgata i Sandnes. Nå holder bedriften til i Strandgaten og drives av Anton sitt barnebarn, Arne Torgersen.

For mer informasjon om Rørlegger Torgersen, vennligst kontakt: Arne Garman Torgersen,
Tlf: 92234321, e-post: arne@rorleggertorgersen.no