Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Rørlegger Torgersen AS

Rørlegger Torgersen AS

4.7
18 omtaler
 • Mesterbrev
 • MVA
Omtaler
 • Pris
  4.6
 • Kvalitet
  4.8
 • Service
  4.8
Om Rørlegger Torgersen AS

En av Norges eldste rørleggerbedrifter feirer seg selv og en innholdsrik historie som følger den teknologiske utviklingen!
Det var Engval Marcelius Torgersen som i 1915 startet Sandnes sitt første rørleggerverksted.
I dag er det Arne Garman Torgersen som driver firmaet. Han overtok ledelsen i 1997. I dag holder de til i Strandgaten 11 på kaien i Sandnes. Firmaet er med i den landsdekkende rørleggerkjeden Varme & Bad. Sammen med 200 bedrifter dekker de et vidt spekter av både kunder og oppdrag. Totalt har firmaet 17 ansatte, hvorav to er lærlinger. En av lærlingene er femte generasjon – Anlaug Torgersen. Hun vil få svennebrevet sitt i 2016. Så tradisjonen holdes i hevd.

Fremtidens krav
Nye miljøkrav og ønske om energisparing gjør at nye og bedre produkter tvinger seg fram. Solfanger, fjern-og nærvarme, bio-kjeler, varmepumper og biogass er ord mange har hørt. IT vil bli vanligere, også i VVS bransjen. Komponenter skal «snakke» sammen. Dette er en framtid og en utvikling som Rørlegger Torgersen i dag, 100 år etter starten, er med på.

Anton Torgersen i god drøs med to kunder i Rørlegger Torgersens verksted og butikk i Langgata i Sandnes. Nå holder bedriften til i Strandgaten og drives av Anton sitt barnebarn, Arne Torgersen.