Ramberg Elektro AS

0

Ingen Omtaler
Ramberg Elektro AS ble etablert i 1948. Beliggenheten er på Ramberg i Flakstad kommune i det vakre Lofoten. Virksomheten.. Vis mer
Dette kan Ramberg Elektro AS hjelpe deg med
Ramberg Elektro AS ble etablert i 1948. Beliggenheten er på Ramberg i Flakstad kommune i det vakre Lofoten. Virksomheten har utviklet seg fra 2-3 medarbeidere i starten og til vi i dag er 16 medarbeidere.

Ramberg Elektro AS utfører alt av elektriske installasjoner innen sterk/svakstrøm, automasjon og alarmanlegg. Vi har også en liten butikk med varme, belysning og småelektrisk utstyr. Tilsammen tilbyr vi et veldig bredt spekter av varer og tjenester

Ramberg Elektro AS betjener en svært variert kundemasse. Det være seg private boliger, næringsliv med mer eller mindre komplekse installasjoner og offentlige etater. Våre medarbeideres kompetanse og innsats i et positivt arbeidsmiljø, har medført at vår lojale kundekrets, så vel som mange nye kunder, etterspør våre elektrotjenester i økende grad. Dette er av avgjørende betydning for videre utvikling av virksomheten.

Vår stab av dyktige, serviceinnstilte medarbeidere samt pris -og kvalitetsbevisste leverandører, sikrer et konkurransedyktigt tilbud av høy kvalitet for våre mange fornøyde kunder.