Ratio Consulting Ramin Lotfi

0

Ingen Omtaler
Vi er et autorisert regnskapskontor med høy kompetanse innen de fleste bedriftsøkonomiske områder som regnskap, lønn, fa.. Vis mer
Dette kan Ratio Consulting Ramin Lotfi hjelpe deg med
Vi er et autorisert regnskapskontor med høy kompetanse innen de fleste bedriftsøkonomiske områder som regnskap, lønn, fakturering, budsjettering og årsoppgjør. Vi bistår små og mellomstore bedrifter, og organisasjoner med regnskap og økonomisk rådgivning daglig. For oss er det viktig at alle kunder føler seg godt ivaretatt i en hyggelig atmosfære.

Basert på bred erfaring og faglig bakgrunn leverer vi tjenester av faglig høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Gjennom mange år som regnskapsmedarbeidere har våre ansatte tilegnet seg høy kompetanse innen de ulike fagområdene. Vi bestreber oss stadig å følge med i den teknologiske utviklingen i bransjen, og kan tilby gode løsninger for deg og din bedrift.

Vårt mål er å kvalitetssikre våre tjenester slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet. Vår oppgave er å konsultere, anbefale, advare, informere og opprettholde din bedrifts bokføring i skjønneste orden.