Ren4deg Mirjana Zoric

0

Ingen Omtaler
Vi er lite firma som eksisterer siden 2020. Ren4Deg er en bedrift som tilbyr sine kunder et bredt utvalg av tjenester ti.. Vis mer
Dette kan Ren4deg Mirjana Zoric hjelpe deg med
Vi er lite firma som eksisterer siden 2020. Ren4Deg er en bedrift som tilbyr sine kunder et bredt utvalg av tjenester til fast lavpris. Som en liten bedrift har vi få administrative kostnader, og er derfor konkurransedyktige på pris.Vi blir ofte anbefalt av våre kunder til nye kunder. Vi er fornøyd med å være en liten og anerkjent bedrift.
Ren4Deg tilbyr rengjøring av kontorer, fast vaskehjelp visningsvask, flyttevask, byggvask, borettslag/trappevask, vinduspuss så vel som stryking/bretting av klar, men vi er åpne for nye utfordringer og muligheter.

Vi tar på oss alt innen renhold og vi elsker å rengjøre. Vi vet at ikke alle gjør det, men vi er ganske sikre på at alle elsker et rent rom. Derfor har vi gjort det til vår heltidsjobb å hjelpe folk å bo i renere rom.Vi kommer til hjemmet eller virksomheten din med et smil og riktig utstyr, og vi forlater ikke før stedet ditt er så rent som vi ønsker at vår egen plass skal være. Vi behandler alle rom med respekt og integritet, slik at du føler deg god om å leve i det og jobbe det. Ta gjerne kontakt med oss for et godt tilbud på renhold.