Renhold Service Skaudviliene

5.0 (2 Omtaler)
Omtaler (2 Omtaler)

Julerengjøring

Veldig ryddig kommunikasjon. Kommer til avtalt tid. Utmerket utført arbeid. Gode priser.
-

Vask av 18 kvm. leilighet

Det var ingenting overhodet å utsette på kvaliteten på vaskearbeidet, det lå ikke igjen en eneste treflis i leiligheten etter oppussing, alt ble grundig vasket slik som oppført i oppdragsbeskrivelsen. Tidligere når jeg har hatt fått hjelp til vask har vaskefirma krevd at man møter opp fysisk og også forklarer muntlig det som må gjøres, på stedet. Det var ikke nødvendig i dette tilfelle, nøkkel ble hentet fra angitt sted, og vaskearbeidet var godt i gang da u.t. tittet innom. Fikk også hjelp til å bære ting opp til loftet. Oppriktig dame. Kan trygt anbefales!
-
Om oss
Vi er et nytt etablert selskap innen rengjøringstjenester. Våre tjenester leveres til både foretak og private kunder i Oslo og Nedre Romerike. Arbeid utføres alltid raskt, effektiv, nøyaktig og med godt humør.

Vårt formål er å skape et koselig, ren og hygienisk hjem- og arbeidsmiljø. Vi anstrenger oss til det ytterste for å utføre et upåklagelig og utmerket arbeid med høy kvalitet. Der er viktig for oss at du som kunde skall alltid være 100% fornøyd. Vårt ønske er også å opparbeide et pålitelig og langvarig relasjon.