Renholdsgruppen Invest AS

4.4 (6 Omtaler)
Omtaler (6 Omtaler)

Rengjøring av ca 70 kvm. leilighet

Hyggelig og imøtekommende kontaktpersoner.
Godt utført arbeid til avtalt tid.
-

Utvask på enebolig

Kan bli bedre i kommunikasjon med kunden.
-

Rengjøring av leilighet, ca 70 kvm. - hver 14. dag

Huset er rent og pent og firmaet står selv for utstyr (med unntak av støvsugeren, men det tror jeg er svært vanlig - vi har uansett sentralstøvsuger, så like greit).

Prisen er heller ingenting å klage på.

Eneste minus er at de ikke flytter på pynteting, vasker bare rundt. Dette betyr jeg må ta alt av nips bort fra hyller hver gang de skal vaske, for å være sikker på at det blir helt rent. Det er litt for mye merarbeid etter min smak, men på den andre siden har det vært en flott måte å endelig bli kvitt litt pyntegjenstander som strengt tatt burde vært borte for lengst.
-
-

Fast rengjøringsoppdrag av privat bolig 160 kvm

Veldig fornøyd fra første dag. topp service, topp renhold!
-

Flyttevask

Dette er fagfolk som vet hva de holder på med. Oppdraget var en flyttevask av en ekstremt skitten leilighet som det hadde vært røkt i i 6 år, sot fra en pipebrann, og hybelkaniner som ville skremt en voksen katt. Prisen var absolutt konkurransedyktig, og – dette firmaet bruker miljøvennlige produkter!! Jeg anbefaler Renholdsgruppen på det varmeste. Seriøse, topp service og oppfølging! Ingen ekstraregning. Det er noe svært tilfredstillene med fagfolk som tar yrket sitt på alvor! Flott levert!
-
Om oss