Rentofix AS

0

Ingen Omtaler
Rentofix as tilbyr flyttetjenester, nedpakking, flyttevask, avfallshåndtering, all type renhold både til privat og nærin.. Vis mer
Dette kan Rentofix AS hjelpe deg med
Rentofix AS tilbyr flyttetjenester, nedpakking, flyttevask, avfallshåndtering, all type renhold både til privat og næring, lagerleie/mellomlagring og andre servicetjenester.
Sikker og god ekspertise!

Vi utfører i dag en rekke tjenester til privatmarkedet, som flytting, renhold, tømming og nedvask av boliger mm. Dette krever profesjonalitet og nøyaktighet.

Flytting og avfallshåndtering/kast av inventar gjøres etter kundens behov.
Vi kan flytte deg hvor som helst i vårt langstrakte land.

Trenger du mellomlagring av dine eiendeler, tilbyr vi også lagerplass til en hyggelig pris.

Våre renholdere og flyttepersonell har lang erfaring, og gode referanser.
Vi leverer kvalitet i alle ledd, til avtalt pris. Vår responstid er i en klasse for seg selv.

Ved hovedrengjøring/renhold av leiligheter i forbindelse med tømming/flytting, gis det en totalpris på hele oppdraget.

Dødsbo er en spesiell prosess som krever ekspertise fra 1. ledd og vi i Rentofix AS har lang erfaring med dette og arbeider i tett samarbeid med advokatbyråer og vi vet hvordan en slik prosess skal håndteres.

Rentofix AS følger alle gjeldende forskrifter og lover, slik at bedriften til enhver tid er godkjent i Arbeidstilsynets register over godkjente renholdvirksomheter.
Dette betyr at bedriften har godkjent vernetjeneste, internkontroll av HMS, følger allmenngjøring av tariffavtale for renholdvirksomheter, grønn punkt, Godkjent i Start Bank, kvalitetssikring gjennom god opplæring og oppfølging av de ansatte med regelmessige kontroller og kursing.

Vi har høyt fokus på miljø. VI er medlem i Grønt Punkt og anvender kun miljøvennlige produkter samt sikrer korrekt avfallshåndtering.

Vi har nettopp inngått en samarbeidsavtale på renhold med Stabæk Fotball, som sier de valgte oss fordi; Rentofix leverer høy kvalitet til rett tidspunkt, er lojale og pålitelige.

VIser også til våre flotte evalueringer på MittAnbud
https://mittanbud.no/profil/907411/rentofix-as/?searchid=5877980&hit=1&search_result=true&menu=false&footer=false#overview


https://www.stabak.no/samarbeidspartnere/nyheter/vi-takker-for-tilliten