Romerike Pipe Service AS

4.0 (5 Omtaler)
Omtaler (5 Omtaler)

Piperehabilitering

Abdulai er rn velfig hyggelig mann. Punktlig på plass, utført etter avtale og rydder opp etter seg. Virkelig å anbefale.
-

Piperehabilitering

Veldig fornøyd.

Konkurransedyktig pris, kom til avtalt tid og fikk jobben raskt utført.
I tillegg ble jobben utført med godt humør.

Romerike Pipe Service AS kan absolutt anbefales.
-

Montering av peisovn

Jeg gjorde avtale med eier av Romerike Pipe Service AS om å montere peisovn. Jeg mottok faktura samme dag? som han selv møtte opp for å utføre monteringen. Han monterte røykrøret i feil høyde. Dette informerte jeg han om. Han kom aldri tilbake og monterte peisen, men jeg var dum å betalte fakturaen sammen med mine andre fakturaer. Jeg har diskutert/kranglet med han om dette, og forlangt å få tilbakebetalt det meste av summen. Han sa han skulle dette, men jeg har ikke mottatt noe tross purringer som han ikke svarer på. Anbefaler alle å ikke inngå noen som helst avtale med han. Ble svindlet jeg.
-

Rive peis og mure

Romerike pipe service AS fikk i oppdrag å rive en stor murpeis, i en leilighet i 4 etg. Prisen var god, de møtte opp i god tid til avtalt tidspunkt, ryddet godt opp etter seg og jobben ble perfekt utført til avtalt tid. I tillegg var de hyggelige og svarte på telefon/hold meg løpende oppdatert.
Anbefaler de videre!
-

Bytte røykrør i to mursteins piper

Jeg har bare gode erfaringer med dem og kan anbefale dem til andre som skal bytte rør i gamle piper. De er pålitelige og hyggelige og gjør det se sier de skal gjøre. Jobben er profesjonelt utført og de rydder opp både underveis og ved avsluttet jobb. Veldig fornøyd ☺
-
Om oss
ROMERIKE PIPE SERVICE AS! Er ledende størst aktør. Vi rehabilitere alle type skorsteiner. Vi har spesialisert seg på borettslag, enebolig og sameier. Vi levere raskt og grundig utført arbeid i ditt borettslag, Enebolig eller Bygårder.


ROMERIKE PIPE SERVICE AS! Spesialister på varme, med fokus på skorsteiner og pipa rehabilitering, og har hele tiden hatt fokus på kvalitet til riktig pris.

- VI TILBYR:

- Rehabilitering av piper (alle metoder) Oppstillingsklasse 1-3

- Montering av ovner, Peiser/ildsteder.

- Tilstandsrapport og videokontroll av piper og fyringsanlegg.

- Byggesøknad, og kontrollskjema for innsending til feievesenet

- Tradisjonelt mur og pussarbeider.


- For privatkunder blir det skrevet kontrakt i henhold til Lov om håndverktjenester.

- For boligselskaper / sameiet følges Norsk Standard.

- Etter alle våre arbeider vil det bli utarbeidet sluttrapport med FDV dokumentasjon.

- Vi tar oss av alt papirarbeidet. Eller dokumentasjon til huseiere. Brannvesen, Kommune eller deres lokale myndigheter. de trenger heller ikke bekymre deg på det. Vi bruker store resurser på utvikling av system for lagring av sporbar dokumentasjon på alle utførte arbeider.


Vi ser frem til å hjelpe deg: