RR Total Bygg AS

0

Ingen Omtaler
velkommen til rr total bygg as rr total bygg as ble stiftet i 2013. selv om selskapet er nytt er vi ikke nye i bygnin.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan RR Total Bygg AS hjelpe deg med

Velkommen til RR Total Bygg AS

RR Total Bygg AS ble stiftet i 2013. Selv om selskapet er nytt er vi ikke nye i bygningsbransje. De fleste våre ansatte har 10 års erfaring i bygg og renovasjon.

Hva gjør vi?

Bad. Vi tar på oss både store og små oppdrag - oppusing/renovering av ca. 10-20 bad i året. Vi har en god dialog med kunden, og kommer med gode råd og innspill om kunden ønsker det. Utfører badene med høy faglig utførelse, og kan tilby både bildedokumentasjon og skriftlig dokumentasjon om ønskelig.

Stein og flisearbeid. Beleggningsstein er helt klart det de fleste ønsker å ha foran sine garasje- og inngangspartier. Utfører også en del flislegging av fasader, plattinger og trapper.

Trearbeid. Utfører arbeid for innendørs og utendørs oppussing. Vi har masse oppdrag med å bygge garasjer og verandaer så utfører for det meste utbytting av kjøkken, legging av nytt gulv og tak samt utbytting av vinduer og dører. Velkommen til vårt galeri på utførte oppdrag.