Saaliti VVS

4.9 (10 Omtaler)
Omtaler (10 Omtaler)

Montere vannmåler i to hus

Min gode nabo Bjørn og jeg gikk sammen om å bytte ut vannmålerne våre gjennom Anbudstorget. Vi hadde knapt slått av pc´en etter å lagt ut oppdraget før tilbudene kom strømmende. Fikk et konkret, bindende tilbud fra SAALITI VVS. Avtalte tid. Og dermed var jobben gjort. Kjapt, presist og vennlig. Ikke opplevd lignende noen gang (etter 35 år som huseier).
-

Rørlegger

Kan på det varmeste anbefale Saaliti VVS til totalrenovering av bad. Ryddig prosess med overholdelse av frister, tilrettelegging underveis, godt håndtverk og god kommunikasjon.
-

Montere vannmåler

jobben ble utført fort og greit av en veldig hyggelig person.
-
Takk for hyggelig tilbakemelding!
Onsdag 06. November 2019 - Saaliti VVS

Oppussing av bad

Saaliti VVS gjorde en totalrenovering av vårt bad og toalett. Vi hadde en veldig god dialog med daglig leder og de andre fra befaring og helt frem til overlevering. Jeg hadde meget spesifikke ønsker som ble tatt til følge og Faisal kom med gode tilbakemeldinger og råd slik at sluttresultatet ble akkurat slik vi ønsket oss. Jobben ble utført på avtalt tid med minimum av sjenanse for oss beboere. Gutta monterte til og med opp en midlertidig dusj i kjelleren slik at vi kunne fortsette å bo i boligen gjennom hele arbeidsperioden. Vi er kjempefornøyde med Saaliti VVS og anbefaler de på det sterkeste. Vi har allerede snakket om flere prosjekter vi ønsker å bruke de på.
-

Legging av gulvarme, pumpekum til avløp m.m

SAALITI VVS v/ Faissal har utført følgende arbeid hos oss; skifte vannledning, avløpsrør, lagt 55 m2 med gulvvarmesløyfer, ny bakkekran, ny utekran, monter vask med armatur, Aabeid i tekniskrom for samlestokker for gulvvarme og radiator tilførsel m.m. Det har vært et betydelig stykke arbeid og SAALITI vvs v/Faissal har utført dette på særdeles god måte. Han er meget behagelig å samarbeide med, pliktoppfyllende, dyktig og løsningsorientert. Og til slutt, han er veldig gunstig økonomisk. Jeg kan anbefale han på det sterkeste.
-

Helrenovering av bad på ca 4.5 m2 i Oslo sentrum

Jeg hadde behov for totalrenovering av et bad på ca 5 m2 i Oslo sentrum i november 2018. Jeg valgte Saaliti VVS til denne jobben basert på kvalitet & pris i deres bud. Jobben ble rett og slett glimrende utført, og Faissal (daglig leder) og hans team leverte høy kvalitet på både murarbeid, elektrisk arbeid, rørlegger og byggearbeid. Jeg var ikke selv tilstede i Oslo gjennom store deler av arbeidet, men dette var absolutt ikke noe problem da Saaliti VVS var veldig selvgående og tok fullt ansvar for hele jobben som ble gjort. Faissal var også veldig tilgjengelig for alt av diskusjoner og valg underveis, og de fikset også en god del andre småsaker i leiligheten etter avtale og til en god pris.

Jeg kan på det sterkeste anbefale Saaliti VVS og Faissal og hans team til totalrenovering av bad.
-

Totalrenovering bad 2,55 m2, Majorstua

Saaliti VVS gjorde en strålende jobb med totalrenoveringen av badet mitt. Vi hadde god kommunikasjon hele veien og arbeidet ble gjort effektivt og bra. Jeg er veldig fornøyd med det nye badet mitt. Saaliti VVS anbefales på det varmeste.
-

Dusjkabinett og blandebatteri

Meget godt fornøyd. Kom til avtalt tid og gjorde akkurat det vi ble enige om - og mer til. Hyggelig og behagelige å samarbeide med.
-

Renovering av bad

Veldig bra utført jobb! Baderommet ble renovert rask og effektivt av seriøse, dyktige og hyggelige fagfolk. Avfall ble også fjernet.
-

Bad, kjøkken, radiator

Punktlig, ryddig og utført arbeid av ypperste kvalitet.
Veldig fornøyd. Absolutt til å anbefale.
-
Om oss
SAALITI VVS er en rørentreprenør og driver innenfor disse områdene :
Renovering av våtrom, varmeanlegg, varmepumper, kjøling og sprinkling.
Vi engasjerer også murer og elektriker når det gjelder baderomsrenovering for å sikre riktig fremdrift og kvalitet.

Kontakt oss for en uforpliktende befaring og konkurransedyktige priser!!