Samarbeidspartner i Byggebransjen fra Gulv til Tak AS

4.7 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)

Utbedringer av leilighet

SBB har totalrenovert en leilighet for oss, og vi er strålende fornøyd med jobben som er gjort.
Kommunikasjonen var god hele veien og SBB var ryddige, profesjonelle, og enkle å forholde seg til. Prisen var fornuftig, og arbeidet godt og pent utført i henhold til avtale.
-

Parkettlegging

Meget bra utført arbeid, levert i henhold til avtale.
Bra service i forbindelse med ekstra arbeid som dukket opp underveis.
Kan anbefales!
-

Kjøkken demontering og montering

Punktlige, alt til avtalt pris og tid. Bra utført arbeid. Helt klart den beste prisen jeg fikk.
-

Utbygging av leilighet i kjellerarealer

De gav en pris som virket fornuftig i forhold til andre. Grunnen til at jeg gir 4 stjerner og ikke 5 er at vi ikke følte de nødvendigvis var billige, men det virket altså som en riktig pris.

De var veldig kontruktive i prosessen knyttet til hva slags løsning man skulle gå for, og noen av dette gikk utenfor det opprinnelige anbudet. Dermed ble prisen litt mer enn opprinnelig, men også dette innenfor fornuftige grenser.

Det var noen kommunikasjonsglipper mellom ledelse og de som utførte arbeider underveis, men dette ble tatt tak i umiddelbart og ryddet opp i. Mitt råd er at det er lurt å følge litt med på arbeidene underveis. Understreker at dette gjaldt kommunikasjon knyttet til endringer fra den opprinnelige planen.

Opplevde også at de valgte gode løsninger underveis, slik at vi var veldig fornøyde med sluttproduktet. Årsaken til at jeg setter 4 stjerner og ikke 5 var småplukket som var igjen, så kall det gjerne 4/5.

Når det kom masse støv i leiligheten pga litt utenksomhet i forhold tildekning, det en grundig vask besørget for.

Det ble en del arbeider rett før deadline, men sånn blir det fort i en hektisk periode. Det var noen småplukk etter deadline, men dette var det god kommunikasjon rundt og de ordnet opp etter ny avtale (pga ferie o.l.)

De gav tilbudet via et annet selskap, Vika Decorum, med samme eier som SBB Fra Gulv til Tak. Det har ikke fremstått som noe problem, selv om jeg opprinnelig var litt betenkt.

Vi kan absolutt anbefale Vika Decorum/SBB Fra Gulv til Tak, og kan godt kontaktes for referanse.

mvh
Anders Thorud
-
Om oss
Samarbeidspartner i ByggeBransjen AS (SBB AS)

SBB AS er et entreprenørfirma etablert i 2002. Vi hjelper deg med ditt bygningsmessige prosjekt. SBB AS forestår de bygningsmessige arbeider mens vi samarbeider med elektriker-, rørlegger- og andre bedrifter med spesialkompetanse. SBB AS og alle våre samarbeidspartnere har ansvarsrett.
Arbeidsmengde og kvalitet styrer våre prosjekter. Vi garanterer derfor en riktig pris til avtalt tid og kvalitet.
SBB AS samarbeider også med Vika Decorum Prosjekt AS som kan tilby meget gode tilbud på solavskjerming, kjøkken og interiør.