Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Sig Halvorsen AS

Sig Halvorsen AS

 • Mesterbrev
 • Sentralt godkjent
 • Våtrom
0
0 omtaler
Dette kan Sig Halvorsen AS hjelpe deg med
Om Sig Halvorsen AS

Generell beskrivelse av Sig. Halvorsen as
Menneskene – vår viktigste ressurs
Etter mer enn 75 år i bransjen er Sig. Halvorsen fortsatt en pionerbedrift, og distriktets ledende rørleggerfirma. Vårt hovedkontor på Vibemyr i Sandnes rommer en av landets største og mest komplette butikker for salg av baderom, sanitærutstyr og fliser. Virksomheten omfatter butikksalg, service for offentlige kunder næring og privat, fornying av bad, boliginstallasjoner, samt store og teknisk krevende næringsbygg og industriprosjekter.

Vi er i dag 270 ansatte og omsatte i 2018 ca 340 mill. Vi legger stor vekt på grunnleggende verdier og holdninger i alt vi foretar oss. Dette gjelder både den forretningsvirksomheten vi driver utad overfor kunder og leverandører, og måten vi samhandler internt.

Sig. Halvorsen og Dag Halvorsen mottok den gjeve nærings- og industriprisen under Norrønakonferansen i mai 2016 for sitt bidrag til vekst og for å ta spesielt vare på lærlingene i regionen. Bedriften får prisen for innsats, vekst og utvikling innen sin bransje. Høy kompetanse og god økonomistyring har gitt dem en ledende markedsposisjon, heter det i begrunnelsen. Dag Halvorsen får prisen for sitt store samfunnsengasjement, for bekjempelse av svart arbeid og for å ta et særskilt ansvar for læringer.

Vi satser på rekruttering av ungdommer og lærlinger. I Rogaland har vi knyttet tett kontakt med flere institusjoner, vi har inngått partnerskapsavtaler og er på de fleste arena hvor vi treffer ungdommen. Vi er ledende innenfor område mht. antall lærlinger, og tar med dette et samfunnsansvar for rørleggerfaget og den fremtidige rekruttering i Rogaland. Hos oss har vi de seneste år hatt mer enn 50 løpende lærekontrakter. For vårt arbeid med lærlinger ble vi
2012 kåret til årets lærebedrift av Rogaland fylkeskommune og NHO, uansett fagområde.

Vårt mål er å være den foretrukne samarbeidspartner i vår bransje – bygget på tillit, kvalitet, service og nære kundeforhold.

Visjonen vår: ”Vi gjør vårt beste – til ditt beste” ligger i bunnen for alt vi foretar oss.

Omtaler
 • Pris
  0
 • Kvalitet
  0
 • Service
  0