Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Sjusjøen Byggservice As

Vår kvalitet, din sikkerhet – Fagkunnskap gir trygghet.

Sjusjøen Byggservice AS ble etablert i 2009 med Anders Brukstuen som daglig leder. Bedriftens langsiktige mål er å være en solid og foretrukket aktør i byggmestermaskedet i vårt lokalmiljø.

Vårt lokalmiljø er Nordre Ringsaker, Lillehammer, Nordseter og Ringsaker fjellet for hytter.

Vi skal være et sikkert valg for alle som går med byggeplaner innenfor våre områder, og ønsker å gjennomføre disse!

Sjusjøen Byggservice AS har sentral godkjenning og ansatte som er høyt kvalifisert, og bedriften gjennomfører stadig kurs og oppdatering av sine ansatte.

Vi samarbeider med kvalifiserte underleverandører, slik at vi kan gjennomføre totalentrepriser, med ansvar i alle ledd i prosessen, fra byggesøknad til ferdigstillelse.

Vi i Sjusjøen Byggservice AS holder oss oppdatert, og etterlever alle gjeldende lover og forskrifter som gjelder vår virksomhet. Bedriften har sentral godkjenning og har derfor etablert foretakssystem.

God dialog er avgjørende for et godt resultat, derfor samarbeider vi tett med aktuelle parter, på denne måten kommer vi frem til den beste løsningen.

Har du ideer, har vi mulighet å hjelpe til med tegninger. Bedriften har fokus på kreative og kostnadsparende løsninger. HMS er høyt prioritert i bedriften.
 

Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0