Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Skagerak Trepleie - Agder

Skagerak Trepleie - Agder

Omtaler
  • Pris
    0
  • Kvalitet
    0
  • Service
    0
Om Skagerak Trepleie - Agder

Abc trefelling er en del av Skagerak trepleie S.W.Svane

Fagutdannet sertifisert Aborist og Skogtekniker og Agrotekniker med 30 års erfaring fra skjøtsel av urbane trær. Utfører trefelling, beskjæring Filsing og bort kjøring av virke. Stubbfresing. Tilstand vurdering. Faghjelp. Faghjelp til trær til besvær Ny planting . M m

Vi har spesial kompetanse på Rissikotrær og utstyr for å avdekke råte og strukturelle svekkelser i træ., Har lang fartstid innen opprydding av vind og brannfelte trær i Norge, Tyskland, Canada og Sveits.

Vi følger det gjeldene lovverk på arbeidsstedet. Husk at det er du som kunde som er ansvarlig for at utførende part har den kompetanse som kreves på arbeidsstedet. Og i Agder er vi 4 sertifiserte aborister. Og 2 av disse jobber i Skagerak trepleie Sivert w svane.

Vi utfører skjøtsel av trær for bla stadsforvalteren i flere fylker. Raet nasjonal park. Bygartnerne i flere kommuner. Private kunder mm. Våre oppdrag strekker seg fra det minste ytterst i skjærgården til større industrielle oppdrag. Vi har utstyr som brukes på små trange plasser til store maskiner.

Vi påtar oss også stell av hage og park landskap. Og skjøtsel av kulturlandskap

Alt avhenger av oppdraget. Vår fagkunnskap din trygghet. Gratis befaring.

Ring 90898262

Eller send mail til [email protected]

se skagerak-trepleie.no