Skiptvet Elektro AS

5.0

5.0

2 Omtaler
Skiptvet elektro as ble først stiftet 16.04.2004 under navnet fossen el.installasjon enk, men navnet ble 15.07.2009 endr.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Skiptvet Elektro AS hjelpe deg med
SKIPTVET ELEKTRO AS ble først stiftet 16.04.2004 under navnet Fossen El.installasjon ENK, men navnet ble 15.07.2009 endret til TF ELEKTRO(Tommy Fossen Elektro ENK). Når det 31.01.215 skulle gjøres om til et aksjeselskap, ønsket vi igjen å skifte navn, igjen. Dette for å tydeligjøre satsningsområdet vårt og vår lokalisering i Skiptvet.

Firmaet drives av Tommy Fossen (f.1980)

SKIPTVET ELEKTRO AS server det meste innen elektro innenfor bedrifter i privat og offentlig sektor og privatmakedet.

Relaterte arbeider er alt fra nybygg av boliger og rekkehus, industri, små servicejobber, Hytter, rehabilitering, bad, kjøkken,Elkontroll bolig/landbruk, ventilasjonsservice, rehabilitering av sikringsskap, og mye mye mer.

Vi er et lite firma, men har stadig økende kundekrets. Våre kunder blir hørt når de forteller sine ønsker, og vi legger vekt på å være fleksible og utføre vårt arbeid i henhold til lover og forskrifter bransjen har. Uten kunder stopper vår virksomhet, og derfor er vi opptatt av at våre kunder er fornøyd. Fagstolthet er høy prioritert i alt vi utfører.

Når du benytter SKIPTVET ELEKTRO AS som din elektriker kan du være sikker på at du får en flink elektriker på døra, ettersom det stilles høye krav og mye kompetanse til for å drive som elektroinstallatør. Og når det kun er en person som har alle rollene i et firma, kan du være sikker på at du har fått den beste.

Vi holder til i Skiptvet og har de fleste oppdrag i nærområdet, men tar også arbeider langt utover dette hvis oppdraget skulle passe oss.