Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Smart Miljøservice AS

Smart Miljøservice AS

4.4
72 omtaler
 • Renholdsregisteret
 • MVA
Omtaler
 • Pris
  4.3
 • Kvalitet
  4.4
 • Service
  4.5
Om Smart Miljøservice AS

Smart Miljøservice AS er et servicebyrå som har spesialisert seg på tjenester innenfor flytting, renhold og lagerhotell til private, næringsliv og offentlige etater.

Vi har hatt fornøyde kunder siden vi startet i 2002. Hovedkontoret ligger i Stavanger. Vi har en avdeling i Bergen som også tilbyr samme tjenester til kunder i Hordaland.

Smart Miljøservice er medlem av RELOK, Forening for Norske Flyttebyråer, www.relok.no - Du finner oss i oversikten over seriøse flyttebyråer på www.flytte-guiden.no.

Smart Miljøservice er en Offentlig godkjent renholdsbedrift. Dette betyr at vi oppfyller de strenge kravene som stilles til seriøse renholdsbedrifter av Arbeidstilsynet.

Vi har dyktige fagfolk som har flere års erfaring innenfor sine fagfelt. Våre medarbeidere gjør sitt ytterste for at nettopp du som kunde skal bli fornøyd.

Selskapet setter miljø høyt på dagsorden og benytter miljøvennlige/ allergivennlige produkter i alle ledd der det er mulig. Renholdsavdelingen bruker rengjøringsmidler og kjemikalier fra Tana Professionals.

Vi har inngått samarbeidsavtale med Norsk Gjenvinning på avfallshåndtering i Stavanger og Ragn Sells i Bergen.

Smart Miljøservice AS tilbyr "Smart lager" i Stavanger. Vi har lagerboder for utleie i størrelser fra 6 kvm - 18,5 kvm. Vi er blant de rimeligste på lagerleie.

Smart Miljøservice og Bergen & Omegn Boligbyggelag (BOB) og Bate Boligbyggelag har samarbeidsavtale for sine medlemmer. Medlemmene innrømmes opptil 25% rabatt på våre tjenester innen flytting, renhold, dødsbo, montering/ demontering, pianoflytting og avfallshåndtering.

Medlemmene kan spare mye penger på å innhente anbud fra oss.

Vi oppfordrer alle som er medlem av BOB eller Bate Boligbyggelag om å opplyse om medlemskapet slik at de kan nyte godt av medlemsrabattene.

Vi kan tilby konkurransedyktige priser innen flytting lokalt/ nasjonalt, pianoflytting, pakking, eksportpakking, bemanning, dødsbo, flyttevask/ utvask, daglig renhold, bedriftsrenhold, løpende byggrenhold.

Av referanser kan vi oppgi fornøyde kunder som har gitt sine anbefalinger gjennom Anbudstorget.no.

Av offentlige etater vi har utført oppdrag for, kan vi bl.a nevne Statens Hus i Stavanger V/ Fylkesmannen i Rogaland, Tollboden i Stavanger V/ Tollvesenet, Bufetat Stavanger og Statens Vegvesen Hordaland.

Kontakt oss i dag du også og få ditt oppdrag utført trygt, enkelt og rimelig.