Smart Miljøservice AS

4.3 (56 Omtaler)
Omtaler (56 Omtaler)
God utførelse av jobben. Kanskje litt høy pris. Lett å ha kontakt med eier og sjåfører. De var påpasselig slik at ikke noe av flyttelasset ble skadet. Alti alt et godt valg
-

Flyttevask

Jobben ble utført som avtalt og kvaliteten på arbeidet var veldig bra.
-

Flyttebil fra Nedstrand til Bergen

Flink sjafør og sidemann...ved problemer underveis må en ordne opp selv...lite hjelp å få ifra firmates kontaktperson....
-

Nedvask av ca. 120 kvadrat leilighet

De leverte ikke det som var avtalt. Vi hadde avtale om at tak og vegger skulle vaskes, dette ble ikke gjort.
-

Flytting

To fantastisk dyktige, effektive og hyggelig folk utførte jobben perfekt. Jeg er meget fornøyd.
-

Utvask ved flytting

Dårlig kommunikasjon, dårlig arbeid. Forventet skinnende rent resultat, men kunne gjort denne jobber mye bedre selv.
-

Dødsbo i Fana

Meget godt fornøyd med hvordan oppdraget ble utført, effektiv rydding, frakt og flott rengjøring. Behagelig kontakt. Kan anbefales
-

Pianoflytting

Raskt og effektivt, kontant oppgjør.
-

Utvask 50 kvm. Leilighet

Kom til avtalt tid og vasken var bra. Godkjent av huseier.
-

Flyttevask

Veldig fornøyd med utvasken. De stilte opp som avtalt, gjorde en veldig bra jobb, god pris!
-
Effektive, hyggelige og pålitelige.
-

Bortkjøring av gammelt tak

Fornøyd med utført arbeid, men prisen ble doblet av hva som var forespeilet i pristilbudet.
-
Veldig bra utført flytteoppdrag. Flyttefolkene møtte presis og jobbet effektivt og profesjonellt. Ingenting ble skadet. Prisen på oppdraget var det ingenting å si på. Jeg anbefaler dette firmaet til alle som skal flytte.
-

Pianoflytting

Enkelt og fint løst flytteoppdrag av piano til krevende destinasjon. Super service og vennlig kundebehandling. Anbefales!
-

Flyttevask

Hyggelig, til riktig tid, minneseremoni komme tar er at de burde hatt bedre verktøy eks støvsugeren kunne vært industriell.
-

Flyttevask

De møtte presis og gjorde en god jobb. Vi fant et par punkter å plukke på, men det ble ordnet med en gang.
-

Bære piano

Veldig fornøyd!
-

Flytting fra Bergen til Kristiansand

Kjørte flyttelass fra Bergen til Kristiansand. Hadde en 21 kubikk lastebil på en 80 m2 leilighet. Er svært fornøgd med Smart Miljøservice AS. Svarer på henvendelser med en gang, er pålitelige, profesjonelle og har gode pristilbud. Velger denne bedriften igjen, uten tvil.
-

Flyttevask i Fyllingsdalen

Styr unna dette byrået. Vasken var serieleder overfladisk og ikke bra. Flekker i tak og på vegger de ikke hadde prøvd å vaske bort.
Vi måtte gå over og vaske alt selv etterpå. Fikk 1400.- i avslag som var et svært lite beløp i forhold til hva jeg betalte.
Utenlandske vaske personell og som kunne svært begrenset engelsk. Det ble derfor vanskelig å klage på vasken mens de var på stedet fordi de forstod ingenting. De sier de er «best på «anbud.no « men jeg fraråder andre å benytte dette byrået.
-

Flytting

Flyttemannskap gjorde en god jobb. De var hyggelige å jorde det de fikk beskjed om.
-

Flyttebil fra Fyllingsdalen til Steinsviken

Meget bra.
-
Flyttet piano fint og trygt. Hjalp til å flytte en tung skjenk uten ekstra kostnad. Hadde gjerne benyttet meg av de igjen.
-

Flyttehjelp

Meget fornøyd. Fantastisk effektive og flinke unge menn.
Anbefales på det sterkeste.
-

Nedvask

Brukte selskapet til flytting av alt innbo i en leilighet, med ulike leveringsadresser og en god del detaljer å passe på. God oppfølging i forkant med bekreftelse på bestilling, 2 personer møtte presis til avtalt tid og var høflige, positive, løsningsorienterte og gjennomførte en perfekt flytting fra begynnelse til slutt. Ingen skader og svært effektivt. Jeg anbefaler dette selskapet på det varmeste.
-

Nedvask 35kvm. leilighet

Punktlig, effektiv og hyggelig. Gjorde en god jobb. Skinnende rent etter de var ferdig. Betalte litt ekstra for at de skulle vaske komfyr og kjøleskap. Angrer ikke på det! Meget bra utført! Kan anbefales :)
-

Flyttevask 75 kvm

De gjorde en flott jobb. Det ble som avtalt, pluss litt til :)
-

Flytting fra Bergen til København

Vi har nettopp flyttet fra Bergen til København, og brukt Smart Miljøservice i denne forbinnelse. Dette var et stort opdrag som inkluderte pakking av leilighet, transport, fortolling og levering. Total pris på 48.000 NOK ble avtalt (herav 8000 NOK for pakking og materialer). Det ble avtalt at de skulle komme og pakke ting, møbler og bil i Bergen 23/5, og at disse skulle leveres i København 25/5.
Positivt overrasket var vi da det stod 3 mann 7:58 tirsdag morgen og 5.5 time senere var hele leiligheten pakket og tømt. Dog manglede det en bil til å ta resten, da firmaet "bare" hadde en 19m3 bil tilrådighet, selvom det var avtalt at det skulle være 32m3. Da bil nummer 2 kom (som kom fra Bergen Flyttetjenester, altså et annet firma, hvilket vi ikke var informert om på forhånd) ble den første ting som ble løftet ødelagt.
Etter telefonoppkall til kontaktperson i Smart Miljøservice og en masse forklaringer, fikk vi av vite at det var mye rot, og at bilen som skulle ha flyttet tingene ble ødelagt få dager forinnen. Dette var vi ikke blitt informert om.
Da vi ankommer til København den 25/5, forventer vi levering av våre ting kl 14. Da vi intet har hørt kl 14.30 ringer vi og får beskjeden "har de ikke ringet til dere?, her er telefonnummer til dagligleder av det annet selskab...". Da vi kommer igjennom der får vi av vite at nei, det lass skal først leveres fredag 26/5... Altså er flyttelasset 24 timer forsinket i forhold til den avtale vi hadde med Smart Miljøservice, men ingen har tenkt at vi trenger å vite det.
Da flyttetlasset ankommer er det i alt tre ting som har tatt skade: skuffe til gjesteseng (kan gjenanskaffes for rimelige penger) og to side borde som ikke har blitt pakket skikkelig i Bergen (ikke helt så billig å gjenanskaffe).
Vi beder om kompensasjon for tabt arbejdstid samt ulempe for os, da flyttelasset kommer 24 timer for sent i henhold til opprindelig avtale; kompensasjon for skader på møbler; og kompensasjon for overnatting annet sted da vi ikke kan være i en lejlighet uten noen møbler. Dette vises det veldig lite forståelse for, og vi får i alt 2500 kr i kompensasjon til å dekke ALT. Desuten får vi en remse om hvor mye dette jobb har kosted firmaet. Som kunde er dette ikke vårt problem, men de som har tatt seg over hovedet og nok ikke burde ha tatt jobben.
Etterpå kan vi se på arbeidsorderen fra Bergen Flyttetjeneste, her står det levering av lass i København den 26/5 - og altså ikke på den dag vi har avtalt med Smart Miljøservice. Dette kan jeg jo kun anta at Smart Miljøservice har vært oppmerksom på, da de bestilte jobben hos Bergen Flyttetjeneste, og de med vilje ikke har oplyst oss om dette. Dessuten kan vi se at Smart Miljøservice betaler Bergen Flyttetjeneste ca. 24.000 NOK for jobben. De har altså et pluss på ca. 16.000 kr, og de mener at de 2500 kr er mere enn en rimelig kompensasjon for alle overnevnte ulemper og skader. Det er vig som kunder ikke enig i.
Kan kun si at fra at være super tilfreds med kommunikasjon og pakking, sitter vi tilbake med fornemmelsen av at være gevaldig luret og skuffet over behandlingen vi har fått.
-

Flyttevask 112 kvm. - laberget, stavanger

Meget fornøyd med pris og kvalitet på flytteutvask. Kan anbefale firma videre.
-

Flyttebyrå Bergen - Drammen

Rettferdig pris og kunne stille opp på kort varsel. Flyttefolkene var imidlertid ikke særlig hyggelige. Virket irriterte pga. måten vi hadde pakket, fordi pianoet var for tungt osv. Deretter var det snakk om overvekt på lastebilen og om man i det hele tatt kom seg frem uten å bli stoppet av veivesenet. Hadde de vært usikre på om de kunne ta oppdraget syns jeg heller de burde sagt nei, eller i det minste sørget for en grundig befaring på forhånd. Hele prosessen var en litt ubehagelig opplevelse - kommer nok ikke til å benytte meg av dette firmaet igjen!
-

Nedvasking av hus innvendig

Ingenting å utsette på dette oppdraget. Kan anbefales.
-

Flyttevask 57 kvm

Fikk det jeg betalte for. Etter vask var parketten dekket av vann. Noe vanskelig å kommunisere med de som vasket grunnet språkproblemer. Sendte flere forespørsler med diverse spørsmål på forhånd, fikk kun standardsvar tilbake etter purring. Totalt sett fornøyd i forhold til pris.
-

Flyttevask

Fin utført jobb med utvask av stor enebolig utført av fire hyggelige damer. Taklister hadde ennå støv etter vasken. Bra kundeservice, men noe treg respons på noen henvendelser grunnet ferieavvikling. Ellers fleksibel og hyggelig kundebehandling.
-

Utvask av leilighet

Grei pris.
Jobben ble ikke tilfredsstillende utført, men da det ble påtalt var de raske til å ordne opp.
-

Flyttevask

Hyggelige folk og grei pris.
Vasket ikke skikkelig og måtte påminnes om dette.
La igjen madrass som skulle kastes utenfor blokken til sjenanse for naboer.
-

Flyttevask 106 kvm. leilighet over to plan

Jeg valgte Smart Miljøservice AS til å ta seg av utvask av min leilighet før overlevering til ny eier. Kommunikasjonen i forkant var ryddig, to blide damer møtte helt presis opp til avtalt tid og resultatet var meget bra. Jeg mottok faktura som avtalt samme dag som utvasken skjedde. Jeg er veldig fornøyd og har ingen problemer med å anbefale Smart Miljøservice til andre.
-

Utvask ca 160kvm

Meget bra på alle måter!
-
Jeg trengte å flytte møbler og hvitevarer. Og trengte å flytte dette. Innen kort. Tid. Mitt ønske ble behandlet med god kundeservice.
Dyktig og proft gjennomført til en grei pris.
Vil gjerne anbefale til andre.
-

Nedvask 40 kvm

Fantastisk jobb! Veldig fornøyd med jentene og arbeidet de utførte samt pris på oppdraget. Anbefales på det sterkeste.
-

Vasking av en leilighet på ca. 130 kvadrat

Jeg var veldig fornøyd med utvaskingen av min leilighet.
-
Bra
-

Utvask 160 kvm

De hadde glemt avtalen vi hadde, men når jeg ringte og fikk etterlyst dem så ordnet daglig leder kjapt opp og det kom to hyggelige mennesker dagen etterpå! De vasket grundig og brukte god tid! Veldig bra utvask!
-

Flytting

Effektive og ryddige!
-

ønsker anbud fra flyttebyrå

Kom som avtalt og gjorde et godt stykke arbeid. Bruker disse gjerne igjen!
-

Utvask av hus

Meget bra utført arbeid til beste pris.
-

Utvask før salg!

Veldig fornøyd med alt. Kundeservice var enestående, jobben ble utført meget tilfredsstillende og prisen var den laveste av anbudene som kom inn.
-

Utvask av lite rekkehus

Veldig fornøyd med utvasken. De var effektive og resultatet ble bra :)
-
Flinke og effektive. Kom til avtalt tidspunkt og gjorde en veldig bra jobb. Veldig service instilt.
-

Utvask av leilighet, 69 m2

Det ble brukt veldig mye vann på parketten uten at de tørket det opp. Måtte vente en god stund før jeg kunne gå inn for å inspisere. Håndtakene på kjøkkenskapene var ikke vaska, men det ordnet de raskt og greit. Hyggelige damer.
-

Kjøring til ivar forus, 2 sofaer og 1 skap

Topp service, de kom presis og utførte jobben på en høflig og behagelig måte. To kjekke unge menn. Dette firmaet vil jeg bruke igjen neste gang.
-

Utvasking

Seriøst firma.
Oppdraget utført profesjonelt og nøyaktig.
-

Utvask av enebolig

Bra jobb og alt ble gjenomført ihht avtale og tidsplan.
-

Utvask av leilighet for flytting

Vasket bra, veldig billig og redelig.
-

Utvask hus

Veldig fornøyd!!!
-

Flyttevask

Bra kvalitet på utført arbeid. Profesjonelt og ryddig. Litt trekk på kundeservice. Upraktisk å måtte kjøre til fraflyttet bolig for å betale for tjenesten. Administrasjon virker litt "hjemmesnekret"
-

Flytting hommersåk

Rask og hyggelig, kom som avtalt anbefales :)
-

Utvask i forbindelse med flytting

hurtig respons. god utvask. opptrådde tillitsferdig. vi hadde glemt å mottatt nøkkel tilbake og da ringte han opp umiddelbart.
-
Om oss
Smart Miljøservice AS er et servicebyrå som har spesialisert seg på tjenester innenfor flytting, renhold og lagerhotell til private, næringsliv og offentlige etater.

Vi har hatt fornøyde kunder siden vi startet i 2002. Hovedkontoret ligger i Stavanger. Vi har en avdeling i Bergen som også tilbyr samme tjenester til kunder i Hordaland.

Smart Miljøservice er medlem av RELOK, Forening for Norske Flyttebyråer, www.relok.no - Du finner oss i oversikten over seriøse flyttebyråer på www.flytte-guiden.no.

Smart Miljøservice er en Offentlig godkjent renholdsbedrift. Dette betyr at vi oppfyller de strenge kravene som stilles til seriøse renholdsbedrifter av Arbeidstilsynet.

Vi har dyktige fagfolk som har flere års erfaring innenfor sine fagfelt. Våre medarbeidere gjør sitt ytterste for at nettopp du som kunde skal bli fornøyd.

Selskapet setter miljø høyt på dagsorden og benytter miljøvennlige/ allergivennlige produkter i alle ledd der det er mulig. Renholdsavdelingen bruker rengjøringsmidler og kjemikalier fra Tana Professionals.

Vi har inngått samarbeidsavtale med Norsk Gjenvinning på avfallshåndtering i Stavanger og Ragn Sells i Bergen.

Smart Miljøservice AS tilbyr "Smart lager" i Stavanger. Vi har lagerboder for utleie i størrelser fra 6 kvm - 18,5 kvm. Vi er blant de rimeligste på lagerleie.

Smart Miljøservice og Bergen & Omegn Boligbyggelag (BOB) og Bate Boligbyggelag har samarbeidsavtale for sine medlemmer. Medlemmene innrømmes opptil 25% rabatt på våre tjenester innen flytting, renhold, dødsbo, montering/ demontering, pianoflytting og avfallshåndtering.

Medlemmene kan spare mye penger på å innhente anbud fra oss.

Vi oppfordrer alle som er medlem av BOB eller Bate Boligbyggelag om å opplyse om medlemskapet slik at de kan nyte godt av medlemsrabattene.

Vi kan tilby konkurransedyktige priser innen flytting lokalt/ nasjonalt, pianoflytting, pakking, eksportpakking, bemanning, dødsbo, flyttevask/ utvask, daglig renhold, bedriftsrenhold, løpende byggrenhold.

Av referanser kan vi oppgi fornøyde kunder som har gitt sine anbefalinger gjennom Anbudstorget.no.

Av offentlige etater vi har utført oppdrag for, kan vi bl.a nevne Statens Hus i Stavanger V/ Fylkesmannen i Rogaland, Tollboden i Stavanger V/ Tollvesenet, Bufetat Stavanger og Statens Vegvesen Hordaland.

Kontakt oss i dag du også og få ditt oppdrag utført trygt, enkelt og rimelig.