Solide Fundamenter AS

0

Ingen Omtaler
Om oss Solide Fundamenter AS levere tjenester og produkter som er kostnadseffektive for kundene. Våre produkter er av h.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Solide Fundamenter AS hjelpe deg med
Om oss
Solide Fundamenter AS levere tjenester og produkter som er kostnadseffektive for kundene.

Våre produkter er av høy kvalitet og har lang levetid. Våre tjenester innenfor Fundamentering, Takrenner, Beslag og Gjerder gir våre kunder muligheten til å få en solid og god kvalitet i fra grunnen av.Vi forhandler:
Jordskruer.no
Kaizer Skjøtefrie takrennesystem


Fundamentering
Skrufundamenter
Forankring av alt fra terrasse til byggverk

Å skru fundamenter i jorden er en moderne metode å bygge på, og kan i mange tilfeller erstatte betong.
Med vårt brede produkt og tilbehør finner du løsninger for de fleste forankringer du trenger.

Jordskruer er effektivt å montere og konkurransedyktig på pris i forhold til andre festeteknikker som f.eks. støping eller nedgraving av betongfundamenter. Skruen er også enkel å fjerne for gjenbruk når du har satt opp en midlertidig konstruksjon.

Avhengig av hva som skal festes til jordskruen, finnes det en rekke tilbehør og bruksområder som vi tilpasser. Kontakt med oss om du har spørsmål

Kaizer AS
Kiazer skjøtefire takrennesystemer

Ingen skjøter og ingen lekkasjer.
Lekkasjer er et problem. For huseieren. For håndverkeren. I Norge har vi historisk sett skjøtet takrenner. Dette fører til mer vedlikehold for boligeieren og ofte unødvendige lekkasjer. For håndverkeren fører det til reklamasjoner.

Estetisk design
Et pent tak og en pen fasade gjør mye. Skjøtefrie takrenner har rene linjer og et vakkert utseende. Et smart innvendige kroksystem sørger for en sterk og estetisk løsning.e gjør mye. Skjøtefrie takrenner har rene linjer og et vakkert utseende. Et smart innvendige kroksystem sørger for en sterk og estetisk løsning.

Miljøvennlig og resirkulert

Hvert år havner 700 000 meter med takrenner i avfallscontainere som følge av avkapp. Transport- og lagringsskader sørger for ytterligere svinn ved bruk av takrenner med skjøt.

Skjøtefrie takrenner produseres på byggeplassen med millimeterpresisjon. Da slipper man avkapp og transport og langringsskader. Resultatet er 0% svinn.

Resirkulerte metaller

Alle våre takrenner i aluminium er resirkulert. Dette kommer fra gamle brusbokser og annet skrot. Aluminium er et fantastisk metall som blir sterkere og sterkere for hver gang det blir resirkulert. Derfor kan vi med trygghet si at vi både tenker på miljø og kvalitet.