Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Star Elektro AS
Vi er en elektrobedrift lokalisert på Landås i Bergen, og vi håndterer oppdrag innen alt fra mindre boliginstallasjoner til store næringsbygg. Vi har kompetanse og sertifisering på det som trengs av både svak- og sterkstrøm, og har spesialisert oss innen installasjon og service av boliger, leiligheter, boligblokker, kontor, industri og smarthus. Våre montører har høy kompetanse innen tradisjonell og moderne installasjon.

Star Elektro er Elfag elektriker, og det innebærer at vi kan tilby flere gode kampanjer og avtaler.

Som eneste elektrikerkjede i Norge garanterer Elfag elektrikeren for kvaliteten av sine arbeider, materialer og utstyr med 5 år.

Vi bruker "Boligmappa.no" på alle våre jobber.

"Boligmappa.no" er boligens servicehefte på nett. Og akkurat som servicehefte i bilen følger bilen, følger Boligmappa boligen. Det betyr at den kun er tilgjengelig for den som eier boligen. Hvis du flytter, vil den nye eieren overta Boligmappa fra den boligen du flytter i fra, mens du overtar Boligmappa til den boligen du flytter til. Dermed har du og fremtidige eiere viktig dokumentasjon om boligen lett tilgjengelig – en stor fordel i dag og den dagen du skal selge, for de som har orden i papirene, får ofte en høyere pris for boligen sin.

For mer informasjon om Boligmappa, se www.boligmappa.no
Omtaler
  • Pris
    4.1
  • Kvalitet
    4.8
  • Service
    4.7