Tømrer Alf Dahl AS

4.8 (12 Omtaler)
Omtaler (12 Omtaler)

Bytte vindskier

Kjempefornøyd med utført arbeid! God kommunikasjon og service.
-

Bygge terrasse, ca 100 m2

Tømrer Alf Dahl AS rettet opp og bygde ny terrasse på 140 m2 hos oss. De var svært ryddige og profesjonelle gjennom hele prosessen. Alf Dahl er dyktig i faget, lydhør og kommuniserer godt med oss som gjennom oppdraget. Firmaet var flinke til å rydde etter endt arbeidsdag, noe vi satte pris på. Vi ble svært fornøyde med resultatet og kan varmt anbefale firmaet til andre!
-

Skifting av vinduer og terrassedør

Alf Dahl er en meget sympatisk, ung og dyktig håndtverker, som vi anbefaler på det varmeste. Hos oss skiftet han vindu og terrassedør, samt belistet 5 kjellervinduer. Arbeidet er meget pent utført, gjort i løpet av en dag (som avtalt) og til forhåndsavtalt pris. Ryddet pent opp etter seg gjorde han også. Tømrer Alf Dahl AS er et firma vi mer enn gjerne anbefaler til alle; de utfører både små og store oppdrag.
-

Fjerne nedblåst tre i hage

Tømrer Alf Dahl tok oppdraget med å fjerne et nedblåst tre som var kappet opp i store biter strødd rundt om i hagen.
Han gjorde jobben effektivt, og ryddet pent opp etter seg. Da min rake kom i skade for å knekke, erstattet han den med sin egen.
God service og en veldig trivelig fyr.
-

Vindskier

Fikk byttet israfter på taket mitt, Tømrer Alf Dahl AS kan jeg så absolutt anbefale videre. Veldig bra utført jobb til prisen vi avtalte og hyggelig ansatt.
-

Platting

Dahl Snekkerservice gjorde en super jobb med å bygge ny pergola, 25 kvm platting, samt inngjerding på min tomt! Nøyaktig utførelse, effektivitet og løsningsorientert innstilling gjorde byggeprosjektet svært vellykket. Jeg kan varmt anbefale Dahl Snekkerservice for kommende oppdrag.

Mvh.
-

Legge en platting

Vi er veldig fornøyd med våre nye plattinger. Veldig dyktig og hyggelig snekker som holder avtaler. Kan absolutt anbefales!
-

Bytting av kledning og utforing

Disse gutta var hyggelige, hjelpsomme og til å stole på, med en god service innstilling. Har allerede anbefalt de videre til kjente.
-

Bygging av platting og gjerde Tjøme

Flott utført jobb. Veldig positivt innstilt til endringer og ekstra arbeid. Kan anbefales!
-
En høflig og dyktig håndverker som følger opp avtaler og leverer til avtalt tid og pris. Kan trygt anbefales.
-

Platting på fjell

En meget høflig og serviceinstilt ung mann. Han gjør en veldig god jobb og holder alle avtaler. Hjalp tilogmed svigemor inn med bagasjen uoppfordret. Anbefales på det sterkeste.
-

Skifte gavlebord på en gavel mot sør

God jobb utført i rett tid. Ryddet opp etter seg. Pålitelig.

-
Om oss
Tømrerfirma fra Tjøme.
Tidligere under navnet enk. Dahl Snekkerservice.

Arbeider stort sett alt innenfor 1 times reisevei fra Tjøme.

Ta kontakt for gratis befaring/ tilbud.