TB Gruppen

4.7

4.7

1 Omtale
Om oss TB Gruppen består idag av: Torsbygg AS - Byggtorget Ågotnes AS - Sjøvold Elektro AS. Totalleverandør TB Gruppen.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan TB Gruppen hjelpe deg med
Om oss
TB Gruppen består idag av: Torsbygg AS - Byggtorget Ågotnes AS - Sjøvold Elektro AS.

Totalleverandør
TB Gruppen arbeider med eiendomsutvikling og byggeprosjekter i regionen.
Vi har tilknyttet oss solide fagfolk og gode samarbeid med underentreprenører, som utgjør en effektiv totalleverandør med flere gode referanser.

Uansett oppdrag - vi ønsker å hjelpe deg. Vi er løsningsorientert og ikke minst serviceinnstilt stab som gir deg skreddersydde løsninger etter dine ønsker og behov.

TB Gruppen har sitt primære arbeidsområde på Sotra, Askøy og Bergen Vest.

Sjøvold Elektro AS
Sjøvold Elektro AS driver med alt innen elektro arbeider. Vi jobber for private og proffe i boligmarkedet med nybygg og service. Vi jobber og mot offshore og det maritime markedet.

Byggtorget Ågotnes
Byggtorget Ågotnes ble etablert i 2007. Medlem av Byggtorget kjeden og har butikk og trelast handel på Ågotnes. Leverer alt av produkter innen byggebransjen til proffe og private kunder.

Torsbygg AS
Torsbygg AS ble etablert i 1990 og er et byggmesterfirma. Vi har hele tiden hatt nybygg, tilbygg og rehabilitering som svårt viktigste arbeidsområde. Vi bygger alt fra en garasje til barnehage. Vi holder til på Ågotnes, der vi har våres kontorer